Assemblin työpaikkana

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Assemblinin liikevaihto on noin 1,3 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 7 000 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Assemblin Suomessa työllistää noin 300 työntekijää Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Porissa. Yksiköitämme ovat Talotekniikkaurakointi, Tekniset Palvelut ja Rakennusautomaatiourakointi ja -huolto. Tytäryrityksiämme ovat KK-Kylmäpalvelu Oy, Salon Kylmäpojat Oy, Suomen Teollisuuskylmä Oy, Trentec Oy ja Eltex Sähkö ja Automaatio Oy. Urakointipalvelumme kattavat kaikki urakkamuodot- sekä mallit LVISA-talotekniikkatarpeissa. Tekniset Palvelut toteuttavat pienurakoita sekä huolto- ja ylläpitotöitä Helsingin ja Tampereen toimipisteistä. Osa Assemblin-konsernia Suomessa ovat myös sisaryrityksemme Fidelix Oy ja Tom Allen Senera Oy.

Henkilöstömme uratarinoita

Henkilöstömme tunnusluvut

eNPS

22

Employee Net Promoter Score on suositteluindeksi, jossa työntekijä vastaa asteikoilla 0-10 kysymykseen: ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit tätä yritystä työpaikkana ystävällesi tai kollegallesi?”

Johtajuusindeksi

76

”Johtajasi ovat erittäin hyviä johtajia. Heillä on kyky nähdä työntekijöiden tarpeet ja lisätä työryhmiinsä luottamusta.”

Sitoutumisindeksi

76

”Organisaatiossasi on kohtalaisen paljon
sitoutuneita työntekijöitä. Henkilöstöllä on energiaa ja fokus tekemisessä.”

Tehokkuusindeksi

75

”Yhteistyö työryhmissä on sujuvaa, ja olosuhteet
tehokkaan työn tekemiselle ovat hyvät.”

HS-indeksi

90

Mittarilla mitataan työntekijöidemme suhtautumista turvallisuuteen ja siihen, miten heidän mielestä Assemblin Oy:ssä kiinnitetään huomiota työturvallisuusasioihin.

Miksi Assemblin?

Työhyvinvoinnista

Mittaamme ja seuraamme vuosittain henkilöstömme hyvinvointia, kehittymistä ja jaksamista muun muassa henkilöstötyytyväisyyskyselyn avulla:  ”Yrityksellä on vahva ja laaja osaaminen talotekniikka-alalla, jolloin myös tuki yrityksen sisäisesti on sujuvaa. Lisäksi hyvät työkaverit tekevät työnteosta mukavaa!” Henkilöstöä innostetaan ja kannustetaan liikkumaan sekä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan. Tarjoamme työntekijöillemme virikeseteliedun, liikuntakokeiluja, virkistyspäiviä sekä tuemme aktiivisesti työntekijöidemme eri harrastesarjoja. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista helpotamme liukuvalla työajalla ja mahdollisuudella tehdä etätöitä.

Työterveyshuollosta

Työntekijöidemme terveys on meille ykkösasia. Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi tarjoamme erittäin kattavat työterveyshuoltopalvelut kaikille työntekijöillemme riippumatta työtehtävästä. Työntekijämme on vakuutettu työajan lisäksi vapaa-ajalla ja vakuutus kattaa melkein kaiken vapaa-ajan harrastustoiminnan.

Työturvallisuuteen panostaminen

Työntekijöidemme turvallisuudesta välittäminen on meillä kaikessa etusijalla. Lähtökohtanamme on, että jokainen meistä pääsee joka päivä töistä kotiin ehjänä, terveenä ja turvallisesti. Jokaiselle työntekijällemme annetaan parasta laatua olevat työvarusteet sekä ohjeistetaan välineiden käyttöön sekä koulutetaan tarvittaessa.

Kouluttaminen ja kehittäminen Assemblinilla

Kehitämme ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti työssäoppimisen, koulutuksien ja urakehityksen avulla. Innostuneimmat työntekijämme ovat edenneet Assemblinilla harjoittelijasta asentajaksi ja siitä eteenpäin projektipäälliköksi asti. Meillä eniten merkitsee oma asenne ja halu kehittyä ja kasvaa kanssamme.

Alan parasta viestintää

Meillä tykätään viestinnästä. Olemme avoimia, pidämme tekijämme ajan tasalla monin eri keinoin sekä tavoitamme tekijämme nykyaikaisilla viestintävälineillä. Kaikki materiaalit ovat tekijöidemme löydettävissä sekä kehitämme toimintaamme jatkuvasti työntekijöidemme antaman palautteen pohjalta.

Hae meille!

Kohteitamme

TEKEMISTÄMME OHJAAVAT ARVOMME

Arvot

Meillä on taitoa

Meillä on osaamista ja kokemusta – siksi voimme olla ylpeitä työstämme. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Meillä on tahtoa

Meitä vievät eteenpäin sitoutuneisuus ja päättäväisyys. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme luodaksemme kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme.

Meillä on sydäntä

Teemme työtä yhdessä toisiamme ja asiakkaitamme kunnioittaen. Kannamme vastuun myös ympäristöstä ja yhteiskunnasta.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Kysymyksiä?

Ajankohtaista

KYSYTTÄVÄÄ ASSEMBLIN OY:SSÄ TYÖSKENTELYSTÄ?

Ota yhteyttä

Palveluprojektit

Matti Hirvonen

matti.hirvonen@caverion.com
044 410 3979

Aluejohtaja
Varsinais-Suomi

Ari Oksanen

ari.oksanen@caverion.com
044 230 2384

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi

Mirka Vesaniemi

mirka.vesaniemi@caverion.com
040 566 9929

Tekniset Palvelut
Pirkanmaa

Olli Mäkynen

olli.makynen@caverion.com
050 385 7219

Talouspäällikkö

Elisa Hasila

elisa.hasila@assemblin.fi
044 532 0842