Rakennusautomaatiourakointi

Jätä tarjouspyyntösi tästä

Rakennusautomaatiourakointia vuosikymmenien ammattitaidolla

Vahva osaamisemme ja ammattitaitomme mahdollistaa projektien laadukkaan toteuttamisen. Tarvittaessa voimme auttaa teitä jo hankekehitysvaiheessa toteutusosaamisellamme ja järjestelmätuntemuksellamme. Assemblinilla on SETI Oy:n myöntämä RAU-pätevyys, joka myönnetään yrityksille joka asentaa ja/tai ylläpitää rakennusautomaatiojärjestelmiä sekä täyttää vaadittavat RAU-urakoitsijakriteerit.  

Panostamme erityisesti henkilökuntamme kouluttamiseen ja vahvan ammattitaidon ylläpitämiseen. Assemblinilla on käytössään rakennusautomaatiourakointiin ja projektien toteutukseen liittyvät ohjelmistot ja vahva osaaminen niiden sujuvasta käytöstä.

Räätälöidyt automaatiojärjestelmät

Rakennusautomaatiourakat toteutetaan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, joissa on aina etusijalla järjestelmien käytettävyys ja tarpeenmukaisuus. Tarvittaessa räätälöimme kohteiden rakennusautomaatiojärjestelmät kohteisiin sopivimmaksi yhdessä asiakkaan kanssa. Meillä on kokemusta monenlaisista projekteista niin uudis- kuin peruskorjaushankkeissa. Olemme toteuttaneet liike-, toimisto-, logistiikka-, urheilu-, hotelli-, datakeskus- ja julkistiloja sekä maanalaisia-kohteita ja asuinkiinteistöjä.

Projektitoteutuksen sujuvuus

Rakennusautomaation projektitoteutusta johtavat Assemblinin projektinhoitajat ja projektipäälliköt. Kohteisiimme määritellään vastaavat ammattitaitoiset yhteyshenkilöt, joihin asiakas voi olla suoraan yhteydessä. Näin vältymme tietokatkoksilta ja olemme helposti tavoitettavissa.

Kaikkea tekemistämme ohjaa Assemblinin palvelulupaus, joka on rakennettu asiakkaitamme ja toimintamme laadunvarmistusta varten. Keskitymme asiakkaiden kohtaamiseen, palveluasenteeseemme, yhteydenpitoon, tiimityöskentelyyn ja palautteiden käsittelyyn. Jokaiseen projektiin toteutamme myös kattavan räätälöidyn laadunvarmistussuunnitelman.

Rakennuspalveluihimme kuuluvat:

  • Toteutussuunnittelu
  • Projektinhoito
  • Asennus
  • Käyttöönotto
  • Koulutus
  • Huolto
  • Tekninen tuki
  • Etähallintapalvelut

Ota yhteyttä

Rakennusautomaatiourakointi
Varsinais-Suomi

Miikka Arvola

miikka.arvola@trentec.fi
044 729 8770

Rakennusautomaatiourakointi
Pori

Jarkko Kuosa

jarkko.kuosa@trentec.fi
044 729 0606

Rakennusautomaatiourakointi
Uusimaa

Waltteri Rantanen

waltteri.rantanen@fidelix.com
050 910 4152