Väestönsuojien huolto- ja ylläpitopalvelut

Väestönsuojien asiantuntijat ja huollot Assemblinilta

Väestönsuojien tarkoituksena on turvata ja suojata väestöä erilaisissa eteen tulevissa poikkeustilanteissa. Väestönsuojan omistaja vastaa siitä, että suojassa olevat varusteet, laitteet ja kaikki merkinnät ovat täysin kunnossa. Assemblinin ammattilaisilla on vuosikymmenien kokemus väestönsuojien ylläpito- ja huoltotöistä. He mielellään auttavat ja hoitavat sinun väestönsuojasi kuntoon.

Assemblinilta saat muun muassa seuraavat palvelut: tarkastukset, ennallistaminen, ajanmukaistamistyöt, kunnossapito-ohjelmat, kuntotutkimukset, käyttötarkoitusmuutokset, painekokeet/tiiveyskokeet, viemäröinti, väestönsuojamateriaalit- ja varusteet, suunnittelu, väestönsuojanhoitajan koulutukset.

Jätä huoltopyyntö

VSS:n kuntotutkimuksen hyödyt

Oikein ja oikea-aikaisesti tehdyllä kuntotutkimuksella voidaan saavuttaa merkittäviä ylläpidollisia säästöjä. Kustannussäästöjen lisäksi ammattitaitoiset kuntotutkijamme voivat antaa vinkkejä väestönsuojan normaaliajan käyttömahdollisuuksiin esim. harrastetoimintoihin. Suojaa tulee normaalioloissa kuitenkin käyttää siten, että sen rakenteet eivät vahingoitu ja se säilyy toimintakuntoisena. Lain mukaan suoja tulee voida ottaa käyttöön 72 tunnin sisään viranomaisten käskystä.

Koulutetut tekijät

Assemblinin kaikki henkilö- ja turvallisuusyksikön väestönsuojatarkastajat on koulutettu Kuopion Pelastusopistossa. Näin varmistamme ammattitaidon ylläpitämisen sekä pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua. Assemblin kouluttaa tarvittaessa väestönsuojahoitajia.

Koko palveluvalikoima

Ota yhteyttä

Sprinklerijärjestelmät

Kai Niskanen

kai.niskanen@assemblin.fi
044 768 9060

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi

Mirka Vesaniemi

mirka.vesaniemi@assemblin.fi
040 566 9929

Tekniset Palvelut
Pirkanmaa

Olli Mäkynen

olli.makynen@assemblin.fi
050 385 7219

Ajankohtaista