Kokonaisvaltainen talotekniikkaurakointi

Kokonaisvaltainen talotekniikkaurakointi

Kaikki talotekniset järjestelmät muodostavat yhden yhtenäisen kokonaisuuden. Me Assemblinilla toteutamme kokonaisvaltaisia urakoita, joissa olemme parhaimmillamme. Taloteknisiä järjestelmiä ovat sähkö-LV-, jäähdytys-, IV-, automaatio-, tele- ja kiinteistöturvallisuusjärjestelmät, jotka pystymme toteuttamaan ja tarjoamaan kokonaisuutena  energiatehokkaasti.

Jätä tarjouspyyntösi tästä

Kokonaistoteutuksia asiakkaillemme

Kokonaisvaltaisen tekemisen hyödyt

Urakassa, jossa kaikki osa-alueet jaetaan monelle eri toimittajalle, tilaajalle siirtyy enemmän vastuuta projektin ohjaamisesta ja sen etenemisestä. Valitsemalla yhden toimittajan kaikille järjestelmille koko projektin ajaksi pystyt saavuttamaan tehokkuutta, kustannussäästöjä ja vähentämään kommunikaatiokatkoksia. Assemblinin toimintajärjestelmä on saanut rakentamisen laadun RALA-pätevyyden. Pätevyyden saanti tarkoittaa, että rakentaminen on osaavaa, laadukasta ja yhteiskuntavastuun vaatimukset täyttävää.

Erilaisia toteutusmuotoja – rakentamisen allianssimalli

Allianssimalli on tuonut uusia ajatuksia  ja toimintatapoja rakentamiseen. Malli perustuu eri ammattilaisten hitsautuneeseen yhteistyöhön, jossa sovitun urakan toteutuminen vaatii projektin osapuolilta yhdessä tekemistä ja ideoimista. Allianssi korostaa jatkuvaa vuorovaikutteisuutta ja tätä kautta luo mahdollisuuden uusille ja innovatiivisille ideoille niin suunnittelun kuin toteutuksenkin puolelle. Yhdessä tekemällä ja ideoimalla löydetään parhaat tavat toteuttaa projekti.  Tilaajalle allianssi luo ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana koko projektin ajan. Yhteistoiminnallisuuden on todistetusti nähty parantavan projektien suorituskykyä, laatua ja tuottavuutta. Lue tästä lisää allianssimallista.

Pätevät ammattilaiset apunasi

Henkilöstömme vahva tekninen ja projektiosaaminen mahdollistaa kokonaisvaltaisten talotekniikkaurakoiden toteuttamisen. Henkilöstöllämme on käytössä viimeisimmät urakointiin ja projektien toteutukseen liittyvät ohjelmistot ja osaaminen niiden sujuvasta käytöstä. Näiden hyödyntäminen auttavat projektien toteuttamista ja seurantaa sekä dokumentointia. Työt toteutamme ammattitaitoisella työvoimalla pääsääntöisesti omia työntekijöitä käyttäen.

Ota yhteyttä

Tekniset Palvelut
Pirkanmaa

Olli Mäkynen

olli.makynen@caverion.com
050 385 7219

Aluejohtaja
Varsinais-Suomi

Ari Oksanen

ari.oksanen@caverion.com
044 230 2384