Sisin ratkaisee.

Sama koskee kiinteistöjä. Kaikki kunnia kauniille julkisivuille, mutta sisin ratkaisee. Siellä näkyvät myös asiantuntemuksemme tulokset: fiksut, tekniset järjestelmät, jotka eivät näy päälle päin mutta jotka saavat kiinteistöt toimimaan ja ihmiset viihtymään. Se on meidän intohimomme.

Assemblin etsii uusia osaajia

Meille meidän 370 työtekijää muodostavat ison perheen, jossa jokaista autetaan ja tuetaan. Yrityksenä Assemblin innostaa ja kannustaa työntekijöitä liikkumaan sekä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan. Assemblinilla panostetaan myös terveyteen. Haluaisitko sinä olla osa meitä? Tutustu tästä avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille!

Asennetta, kunnianhimoa ja vahvaa osaamista

Assemblin on vielä nuori, mutta meillä on korkeat tavoitteet. Meidän ammattilaiset ovat koko yrityksemme perusta ja tärkein voimavara. Assemblin kehittää, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Järjestelmiä ei arjessa huomaa, mutta ne saavat rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Asennuksista huolehtivat osaavat työntekijät, joilla on sydän paikallaan.

Meillä on taitoa, tahtoa ja sydäntä

Meillä on osaamista ja kokemusta – siksi voimme olla ylpeitä työstämme. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Meitä vievät eteenpäin sitoutuneisuus ja päättäväisyys. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme luodaksemme kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme. Teemme työtä yhdessä toisiamme ja asiakkaitamme kunnioittaen. Kannamme vastuun myös ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Lue lisää täältä.

Henkilöstötyytyväisyydestä

Assemblinilla toteutetaan vähintään kerran vuodessa henkilöstötyytyväisyyskysely. Kyselyn tulosten avulla kehitämme toimintaamme sekä seuraamme, miten meidän työntekijät voivat.

Vastauksistamme vuonna 2019 kävi ilmi, että työturvallisuus on erittäin tärkeää jokaiselle sekä se on isossa roolissa jokapäiväisessä työskentelyssämme ja siitä voidaan avoimesti keskustella. Vastausten perusteella voidaan myös nähdä, että oman tiimin työskentelyyn ollaan erittäin tyytyväisiä ja tiimissä kunnioitetaan toisia.

Tiimeissä yhteistyö toimii ja työskennellään aktiivisesti sen eteen, että saavutetaan asetetut tavoitteet: ”Assemblinilla on rento ilmapiiri, jossa huolehditaan työntekijöistään. Täällä saa olla oma itsensä, kannustavan ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön ympäröimänä. Kaikista parasta ovat työkaverit.”