Palveluprojektit

Talotekniset kokonaisratkaisut ja rakentamisen palvelut Assemblinin Palveluprojektit-yksiköstä. Modernisoimme, uudistamme ja saneeraamme kaikkien kiinteistöjen LVISA-tekniikkaa sekä kylmä- ja sprinklerijärjestelmiä, että huolehdimme palo- ja turvaratkaisuista. Saat meiltä ammattitaidolla kokonaisvaltaiset toimitilamuutokset ja –saneeraukset rakentamispalveluineen.

Jätä tarjouspyyntö

AMMATTITAIDOLLA KOKONAISVALTAISET RATKAISUT

Palvelumme

Tilamuutokset

Tilamuutosprojekteissa toteutamme liikekiinteistöihin ja –tiloihin kaikki palvelut aina suunnittelusta rakentamiseen ja itse talotekniikkaan.

Lue lisää

Saneeraukset

Kaikkien kiinteistöjen, asunto-osakeyhtiöiden ja toimitilojen kokonaisvaltaiset talotekniset saneeraukset rakentamispalveluineen.

Lue lisää

Kokonaistoteutukset

Avaimet käteen-toteutukset asiakasta kuunnellen. Valitsemalla yhden toimittajan kaikille järjestelmille koko projektin ajaksi pystyt saavuttamaan kustannussäästöjä.

Rakentamispalvelut

Saat meiltä ammattitaidolla kokonaisvaltaiset toimitilamuutokset ja –saneeraukset. Toteutamme toimitilasi juuri sellaiseksi kuin sinä haluat.

Energiatehokkuushankkeet

Energiatehokkuushankkeen avulla lisäät kiinteistösi arvoa ja tuottoa, pienentämällä ylläpitokuluja.

Lue lisää

Huolto ja ylläpito

Assemblin on taloteknisten huoltojen ammattilainen. Ota yhteyttä asiantuntijoihin taloteknisistä huolloista.

Lue lisää

Pieniä muutoksia tai suuria kokonaistoteutuksia

Kaikki talotekniset toteutukset eivät tarvitse olla suuria. Pienilläkin muutoksilla pystytään merkittävästi parantamaan kiinteistön kuntoa, hoidettavuutta ja energiatehokkuutta. Assemblinin toimintajärjestelmä on saanut rakentamisen laadun RALA-pätevyyden. Pätevyyden saanti tarkoittaa, että rakentaminen on osaavaa, laadukasta ja yhteiskuntavastuun vaatimukset täyttävää. Yritykseltämme löytyy myös kaikki tarvitsevat luvat aina KVV-luvista aina kylmälupiin asti.

TEHDÄÄN RAKENNUKSISTA KESTÄVIÄ – NOSTOJA PALVELUVALIKOIMASTA

Palveluprojektit

 • VJK-saneeraus
 • IV-konesaneeraukset
 • Lämmönjakokeskus saneeraukset
 • Valaisinvaihdot- ja saneeraukset
 • LTO-järjestelmät
 • Lämpöpumppu-saneeraukset
 • Sähkösaneeraukset
 • Sähkölatausasemat ja -ratkaisut
 • IV-saneeraukset
 • Lämmitysverkostojen uusiminen ja verkostojen tasapainotus
 • Jäähdytysverkostojen uusiminen ja säätöventtiilien uusiminen ja verkostojen tasapainotus

Referenssit

Kestävä kehitys

Ympäristö

Assemblin ottaa ympäristön mahdollisuuksien mukaan huomioon toiminnassaan. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, jotta voimme huomioida ympäristö- ja ilmastovaikutukset kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme puolesta. Tämä tarkoittaa muun muassa ympäristö- ja ilmastoystävällisten ratkaisujen kartoittamista kestävän kehityksen näkökulmasta.

Työympäristö

Assemblin tarjoaa turvallisen työympäristön, jota myös pyritään jatkuvasti kehittämään. Kaikki toiminta noudattaa Assemblinin työympäristö- ja ympäristöperiaatteita.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Laissa kielletään syrjintä iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Assemblin Oy:n toiminta noudattaa tätä lakia.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Etsitään teille sopivat ratkaisut

Palveluprojektit

Matti Hirvonen

matti.hirvonen@caverion.com
044 410 3979

Assemblin
Tarjouspyynnöt

Palveluprojektit

tarjouspyynnot@assemblin.fi