Bob W Helsinki

Assemblin toteutti Bob W. huoneistohotellin saneeraustyöt Helsingissä

Vuonna 1921 valmistuneen rakennuksen KOy Vilhonkatu 5:n viidenteen kerrokseen rakennettiin huoneistohotelli, jonka LVISA- ja rakennustyöt toteutti Assemblin Oy:n Tekniset Palvelut. Projekti toteutettiin noin neljässä kuukaudessa nopealla aikataululla.

Bob W:n huoneistohotelli sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Kaisaniemen Vuorikadulla. Bob W on suomalainen yritys, joka tarjoaa hotellitasoista majoitusta matkailijoille edukkaasti, mutta tunnelmallisesti. Kiinteistössä on aikaisemmin ollut sekä liiketiloja, että hotellitoimintaa, mutta nyt kohteeseen remontointiin laadukas huoneistohotelli. Huoneistot toteutettiin yksiköinä, kaksioina ja kolmioina, joissa on kaikki mukavuudet keittiöistä lähtien. Yli puolessa huoneistossa on myös sauna.

Keskeisellä paikalla Rautatieaseman vieressä sijaitseva kiinteistö on upea ja arvokas kokonaisuus. 100 vuotta täyttävä rakennus henkii historiaa korkeilla huoneillaan ja arvokkuudellaan. Tekniikaltaan ja jäähdytykseltään rakennus on kuitenkin modernisoitu vastaamaan tämän päivän vaatimuksia ja sisustuksessa on panostettu suomalaiseen designiin.

Kaikki palvelut samalta palveluntarjoajalta

Assemblinin Teknisten Palveluiden ydintä ovat juuri tämän kaltaiset kokonaisvaltaiset saneeraushankkeet. Assemblin Oy on toteuttanut paljon nopeatempoisia saneeraustöitä toimitiloihin, hotelleihin ja ravintoloihin.

Tekniset Palvelut toimi KOy Vilhonkadun saneerauksen päätoteuttajana. Urakka sisälsi pintarakenteiden ja kaikkien kalusteiden uusimisen, sekä tilankäytön ja pohjaratkaisujen vaativia teknisiä töitä. Kiinteistö sijaitsee aivan ydinkeskustassa, joten kohteen toteutus vaati myös huolellista logistiikan hallintaa.

– Kyseessä on nopeatempoinen saneeraus, jonka vuoksi toteuttajan täytyy hallita hyvin kokonaisuutta ja toimia ketterästi. Teknisillä Palveluilla on vankka kokemus ketteristä talotekniikkaurakoista ja päätoteuttajana toimimisesta. Toimintamalli mahdollistaa joustavan toteutuksen ja tilaajan toivomukset voidaan käsitellä nopeassa aikataulussa, toteaa Teknisten Palveluiden liiketoimintajohtaja Mirka Vesaniemi.

Jutun kuvat Bob W

Lisätietoja

Rakentamispalvelut
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929