Projektiurakointi

Talotekniikkaurakointi – vastuullista toteuttamista yhdessä

Toteutamme kustannustehokkaasti ja laadukkaasti kaikki talotekniikan osa-alueet haluamallanne ja teille sopivimmalla sopimusmallilla. Olemme kumppani, joka voi kehittää suunnitelmianne ja hyödyntää osaamistamme suunnittelunohjauksessa. Voit myös antaa suunnittelun kokonaan vastuullemme, jolloin katsomme yhdessä ne tavoitteet, jotka hankkeesi talotekniikalle on asetettu, sekä vastaamme niihin.

Meillä on vankka kokemus mm. allianssihankkeista, jonka olemme todenneet todella hyväksi tavaksi saavuttaa rakennuksen talotekniikalle kustannustehokkain, asiakasta parhaiten palveleva lopputulos yhdessä muiden allianssin osapuolien kanssa. Olemme täällä sinua ja kiinteistön käyttäjää varten. 

Tekemistämme ohjaa Assemblinin palvelulupaus, joka on rakennettu asiakkaitamme ja toimintamme laadunvarmistusta varten. Keskitymme asiakkaiden kohtaamiseen, palveluasenteeseemme, yhteydenpitoon, tiimityöskentelyyn ja palautteen käsittelyyn. Lisätietoja palvelulupauksesta saat tarvittaessa ottamalla yhteyttä meihin.

Talotekniikkaurakoinnin toimipisteet löydät Helsingistä ja TurustaMyös Tekniset Palvelut toteuttaa urakointia Etelä-Suomessa ja Pirkanmaalla.

Jätä tarjouspyyntö tästä

Pienistä suuriin toteutuksiin

TALOTEKNIIKKAKUMPPANISI PIENISTÄ SUURIIN TOTEUTUKSIIN

Talotekniikan palvelualueet

Sähköurakointi

Palvelemme kaikissa sähkö-, tele- ja tietojärjestelmien toteutuksissa sekä uudis- että peruskorjaushankkeissa toivomallasi tavalla. Meillä on vankka kokemus eri tyyppisten kiinteistöjen sähköteknisistä urakoista ja palvelumme mahdollistavat kiinteistöjen sujuvan toiminnan älykkäiden teknisten ratkaisujen avulla.

Lue lisää

Ilmanvaihtourakointi

Ilmanvaihdon merkitys ja vaatimukset kiinteistöissä ovat kasvaneet viime vuosina merkittävästi. Osaamisemme ja kokemuksemme erityyppisten ilmanvaihtoratkaisujen osalta tarjoaa aina laadukkaan, loppukäyttäjän tarpeita, sekä energiatehokkuusvaatimuksia vastaavan lopputuloksen. Ilmanvaihtourakoinnin ammattilaisemme auttavat teitä kaikentyyppisissä projekteissa.

Lue lisää

LV-urakointi

Toteutamme kaiken tyyppisiä vesi-, viemäri- ja jäähdytysjärjestelmiä. Hoidamme monimutkaiset asennukset ja modernisoinnit uudisrakennuksista saneerauskohteisiin haluammallanne tavalla. Osaamisemme takaavat huippuammattilaiset, kokonaisvaltainen osaaminen sekä modernit ratkaisut.

Lue lisää

Rakennusautomaatio
urakointi

Suunnittelemme ja toteutamme rakennusautomaation energiatehokkaita kokonaisratkaisuja. Selkeät ja yhteneväiset toimintamallimme yhdistettynä korkeatasoisiin DEOS- ja Trend-rakennusautomaatiojärjestelmiin varmistavat palvelumme laadun. Hoidamme rakennusautomaatiourakkasi monen vuoden ammattitaidolla.

Lue lisää

Kokonaisvaltaista talotekniikkaa

Me Assemblinilla toteutamme kokonaisvaltaisia projekteja, joissa olemme parhaimmillamme. Toteutamme kustannustehokkaasti ja laadukkaasti kaikki talotekniikan osa-alueet projekteissanne haluamallanne ja teille sopivimmalla sopimusmallilla kokonaisvaltaisesti.

Lue lisää

Rakentamisen allianssimalli

Assemblinilla on useamman kohteen kokemus rakentamisen allianssimallista. Yhteistoiminnallisuutta korostavassa allianssissa on tarkoitus lisätä rakentamisen laatua ja tuottavuutta kaikkien osapuolien osallistamisen kautta. Allianssissa saumattoman yhteistyön ja tiedonkulun merkitys korostuu, ja rakentamisen riskit sekä vastuut jaetaan yhdessä projektikumppaneiden kanssa.

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä

Aluejohtaja
Varsinais-Suomi

Ari Oksanen

ari.oksanen@caverion.com
044 230 2384

Trentec Oy
Toimitusjohtaja

Reima Nurmi

reima.nurmi@trentec.fi
050 469 5586

Kiinnostuitko?

Ajankohtaista