LV-urakointi

LV-urakointia pienistä suuriin kohteisiin

Oli kohteesi sitten asuin-, toimisto- tai teollisuuskäytössä, Assemblin toteuttaa sen LV-urakoinnin ammattitaitoisesti. Tekemistämme ohjaa alan säännösten mukainen RALA-pätevyys. Toteutamme kaiken tyyppisiä vesi-, viemäri-, lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja. Hoidamme monimutkaiset asennukset ammattitaidolla. Assemblin tekee luotettavia ja moderneja ratkaisuja, joissa talotekniikan osa-alueet toimivat virheettömästi ja energiatehokkaasti.

Kiinnostuitko?

Putkiurakoinnin referenssit

Ilmanvaihtourakointia vuosikymmenien kokemuksella

Toimiva ja tarpeenmukainen ilmanvaihto on yksi kiinteistön tärkeimmistä ominaisuuksista. Oikeanlaisella ilmanvaihdolla tilojen käyttäjät pysyvät tyytyväisinä ja kiinteistö toimii halutulla tavalla. Olemme kiinteistöjen ilmankäsittelyyn käytettävien järjestelmien rakentamisen asiantuntijoita. Meille on tuttua niin monimutkaiset järjestelmät kuin pienempien ilmanvaihto- ja ilmankäsittelyjärjestelmien rakentaminen. Tekijöidemme vahva projektiosaaminen ja tietotaidot mahdollistavat erilaisten urakkamuotojen toteuttamisen erittäin laadukkaalla lopputuloksella. Meillä on myös kokemusta teollisuuden ilmanvaihdon laatuvaatimuksista ja parannustöistä. Ilmanvaihtorakentamiseen liittyvä osaamisemme on monipuolista ja tästä asiantuntijuudesta asiakkaamme hyötyvät.

Huoltosopimuksella lisää toimintavarmuutta

Säännöllisen huollon ja ylläpidon avulla vältät aikaa vievät toiminnan keskeytykset ja kalliit korjaukset kiinteistössäsi tai teollisuuslaitoksessasi. Asiakaslähtöiset palvelusopimuksemme varmistavat, että kiinteistösi talotekniset ratkaisut ovat aina ajanmukaiset ja ajan tasalla. Teknisten Palveluiden asiantuntijamme ovat aina apunasi.

Ota yhteyttä

Tekniset Palvelut
Pirkanmaa

Olli Mäkynen

olli.makynen@caverion.com
050 385 7219

Aluejohtaja
Varsinais-Suomi

Ari Oksanen

ari.oksanen@caverion.com
044 230 2384

Ajankohtaista