Sähköurakointi

Jätä tarjouspyyntösi tästä

Laadukasta sähköurakointia

Vahva projektiosaamisemme mahdollistaa vaativien projektien toteuttamisen laadukkasti sovitussa aikataulussa. Tarvittaessa voimme auttaa teitä jo hankekehitysvaiheessa toteutusosaamisellamme ja järjestelmätuntemuksellamme esimerkiksi hankkeen kannattavuuslaskelmien tueksi. Meillä on kokemusta monenlaisista projekteista niin uudis- kuin peruskorjaushankkeissa. Olemme toteuttaneet liike-, toimisto-, logistiikka-, urheilu-, hotelli-, datakeskus-, julkistiloja sekä maanalaisia kohteita asuinkiinteistöjä unohtamatta.

Assemblinin toimintajärjestelmä on saanut rakentamisen laadun RALA-pätevyyden. Pätevyyden saanti tarkoittaa, että rakentaminen on osaavaa, laadukasta ja yhteiskuntavastuun vaatimukset täyttävää.

Parhaat sähkötekniset palvelut

Tarjoamme tarpeisiinne soveltuvat sähkötekniset ratkaisut ja otamme toiminnassamme aina asiakkaan tarpeet huomioon, unohtamatta ympäristön kestävävän kehityksen toimintaperiaatteita. Toteutamme projektit haluamallanne sopimusmallilla hyvää yhteistyötä ja avointa keskustelua korostaen. Yrityksemme laaja taloteknisten järjestelmien tarjonta mahdollistaa tilaajalle kokonaistalotekniikkatoimitukset avaimet käteen –periaatteella ideasta toteutukseen ja ylläpitoon. Tällä mallilla toteutettuna tilaajalle ei jää epäselviä urakkarajoja tai vastuita.

Pätevät ammattilaiset apunasi

Henkilöstömme vahva tekninen ja projektiosaaminen mahdollistaa eri urakkamuodoilla toteutettavien projektien toteuttamisen laadukkaasti. Avaimet käteen tai kokonaisvastuurakentamiseen (KVR) perustuvalla sähköurakan suunnittelu- ja toteutusmallilla varmistat, että projektisi sujuu jouhevasti. Henkilöstöllämme on käytössä viimeisimmät sähköurakointiin ja projektien toteutukseen liittyvät ohjelmistot ja osaaminen niiden sujuvasta käytöstä. Näiden hyödyntäminen auttavat projektien toteuttamista ja seurantaa sekä dokumentointia. Työt toteutamme ammattitaitoisella työvoimalla pääsääntöisesti omia työntekijöitä käyttäen.

Projektitoteutukset

Mikään sähkötekninen kokonaisurakka ei ole koskaan täysin toisensa kaltainen. Toimeksiannosta riippumatta tarjoamme räätälöityjä teknisiä sähköasennusratkaisuja, joissa etusijalla on lopputuloksen kestävyys ja taloudellisuus. Lähdemme liikkeelle sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Kokemuksemme takaa pitkän elinkaaren sähkölaitteistollesi.

Huoltosopimuksella lisää toimintavarmuutta

Säännöllisen huollon ja ylläpidon avulla vältät aikaa vievät toiminnan keskeytykset ja kalliit korjaukset kiinteistössäsi tai teollisuuslaitoksessasi. Asiakaslähtöiset palvelusopimuksemme varmistavat, että kiinteistösi talotekniset ratkaisut ovat aina ajanmukaiset ja ajan tasalla. Teknisten Palveluiden asiantuntijamme ovat aina apunasi.

Lue tästä lisää Teknisistä Palveluistamme.

Ota yhteyttä

Aluejohtaja
Varsinais-Suomi

Ari Oksanen

ari.oksanen@caverion.com
044 230 2384

Sähköurakoinnnin toimipisteet

Helsinki

Sentnerikuja 1
00440 Helsinki 
Kartta

Turku

Uhrilähteenkatu 2 A
20250 Turku
Kartta

Tampere

Tampere
Hatanpään valtatie 40 F
Kartta