Sähköauton ja -pyörän lataus

Sähköauton lataus turvallisesti

Sähköautojen käyttö on yleistynyt ja moni käyttäjä valitseekin sähkö- tai hybridiauton menopelikseen. Sähköautot tarvitsevat kuitenkin energialähteekseen latauspisteen kautta tulevaa sähköä. Kauttamme saat sähköautojen latauspisteet, joiden älykäs kuormanhallinta tarvittaessa rajoittaa sähkönjakelua kuormitustilanteen mukaan ja  mahdollistaa niiden yhdistämisen olemassa oleviin sähköliittymiin. Pilvipalvelun avulla lataussähkön laskutus voidaan hoitaa helposti kulutuksen mukaan suoraan käyttäjiltä.

Kiinnostaako kustannukset?

Sähköauton lataus taloyhtiöön

Taloyhtiössä oleva sähköauton latauspiste helpottaa asukkaan elämää, sillä latauspiste voidaan asentaa asukkaan nimetylle parkkipaikalle, jolloin lataaminen käy vaivatta. Latauspisteiden edellyttämiin kiinteistöjen sähköjärjestelmiin kohdistuviin muutoksiin saa myös avustusta Asumisen ja rahoituksen kehittämiskeskukselta eli ARA:lta. Avustus on tarkoitettu taloyhtiöille, vuokrataloyhteisöille ja niiden omistamille pysäköintiyhtiöille.

Tarjoamme taloyhtiöille sähköautojen lataukseen eri laajuisia ratkaisuja. Assemblinin asiantuntija tekee kartoituksen kohteeseen ja tarpeet huomioonottaen tekee ehdotuksen taloyhtiöön sopivasta ratkaisusta. Palveluumme kuuluu myös aina asennuksen jälkeen tapahtuva koulutus järjestelmän käyttöönotto.

Sähköauton lataus liikekiinteistöihin ja pysäköintilaitoksiin

Sähköauton latauspisteiden käyttöönotto on vaivatonta myös isompiin tiloihin tai alueille, kuten liikekiinteistöihin ja pysäiköintilaitoksiin. Assemblinin resurssit riittävät mittavienkin ratkaisujen toteuttamiseen; tarjoamme liikekiinteistöihin ja pysäköintilaitoksiin kokonaisvaltaisen toimituksen: suunnittelun, asennukset, huollot sekä koulutukset järjestelmän käyttöön.

Sähköpyörän lataus

Yleistyneiden sähköpyörien latausta suositellaan niille varatuissa pisteissä, jotta lataaminen on turvallista ja vaivatonta. Latauspisteeseen voi kätevästi jättää akun lataukseen esimerkiksi työpäivän ajaksi. Assemblin tarjoaa taloyhtiöihin ja julkisiin paikkoihin sopivat sähköpyörien lataustelineet. Latausaseman energian lähteenä voi myös käyttää aurinkopaneeleita. Palvelumme sisältää kartoituksen ja tehdään ratkaisu, joka on sopiva kyseiseen tilaan.

Haluatko sähköauton latauspisteen käyttöösi?

Asennuksissa käytämme Pohjoismaiden johtavan sähköautonlatausjärjestelmien toimittajan DEFA:n tuotteita. Turvalliset markkinajohtajan tuotteet yhdistettynä Assemblinin laadukkaaseen palveluun takaavat sinulle helpon keinon nauttia sähköauton tai -pyörän latauspisteestä niin taloyhtiössä, liikekiinteistössä kuin pysäköintilaitoksessa.

Kokonaisvaltainen ratkaisu

Ota yhteyttä, me autamme

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Huoltopalvelut aina tukenasi

Sähköhuollot

Assemblinilta kaikki kiinteistösi tarvitsemat sähköjärjestelmien ratkaisut. Teemme sähkölaitteiden ja -järjestelmien asennukset, huollot ja korjaukset.

Lue lisää

IV-huollot

Saat kauttamme kattavasti kaikki ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, asennus-, korjaus- modernisointi- ja säätötyöt.

Lue lisää

Putkihuollot

Saat kauttamme kattavasti kaikki lämpö- ja vesijärjestelmien huolto-, asennus-, korjaus- modernisointi- ja säätötyöt.

Lue lisää

Kylmähuollot

Kauttamme saa merkistä riippumatta kaikki kylmäalan palvelut avaimet käteen periaatteella, oli kyseessä sitten suunnittelu, toteutus, huolto, korjaus tai energiapalvelut

Lue lisää

Kiinteistö- ja henkilöturvallisuus

Hoidamme kiinteistö- ja henkilöturvallisuutesi asennukset, huollot, korjaukset ja koulutukset. Teemme myös järjestelmien tarvitsemat muutos-, laajennus- ja uusimistyöt. Huollamme myös savunpoistojärjestelmiä.

Lue lisää

Sprinklerijärjestelmät

Assemblin toteuttaa kaikkiin sprinklerijärjestelmiin liittyvät työvaiheet suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon.

Lue lisää

Jätä huoltopyyntö

Ota yhteyttä

Sähköhuollot

Marko Kaivanto

marko.kaivanto@assemblin.fi
050 597 3000

Tekniset Palvelut
Pirkanmaa

Olli Mäkynen

olli.makynen@assemblin.fi
050 385 7219