Ammattitaitoiset työntekijämme ovat yrityksemme perusta.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Tutustu lisää

PANOSTAMME HYVINVOINTIIN JA JAKSAMISEEN

Mitä me tarjoamme sinulle?

Työhyvinvointi ja liikunta

Henkilöstöä innostetaan ja kannustetaan liikkumaan sekä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan. Tarjoamme työntekijöillemme virikeseteliedun, liikuntakokeiluja, virkistyspäiviä sekä tuemme aktiivisesti työntekijöidemme eri harrastesarjoja.

Henkilöstöedut

Tarjoamme monipuolisia etuja yhteistyössä eri yhteistyökumppaneidemme kanssa Pohjoismaisella-tasolla. Yhteistyökumppaneistamme löytyy hotelliketjuja, tukkureita, liikuntakeskuksia ja monia muita palveluntarjoajia.

Työterveyshuolto

Työntekijöidemme terveys on meille ykkösasia. Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi tarjoamme erittäin kattavat työterveyshuoltopalvelut kaikille työntekijöillemme riippumatta työtehtävästä. Työntekijämme on vakuutettu työajan lisäksi vapaa-ajalla ja vakuutus kattaa melkein kaiken vapaa-ajan harrastustoiminnan.

Kouluttaminen ja kehittäminen

Kehitämme ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti työssäoppimisen, koulutuksien ja urakehityksen avulla. Innostuneimmat työntekijämme ovat edenneet Assemblinilla harjoittelijasta asentajaksi ja siitä eteenpäin projektipäälliköksi asti. Meillä eniten merkitsee oma asenne ja halu kehittyä ja kasvaa kanssamme.

Kannustimet työntekijöillemme

Palkitsemme työtekijöitämme erilaisia kannustimilla, joiden avulla haluamme innostaa tekijöitämme sekä palkita onnistumisista.

Työturvallisuuteen panostaminen

Työntekijöidemme turvallisuudesta välittäminen on meillä kaikessa etusijalla. Lähtökohtanamme on, että jokainen meistä pääsee joka päivä töistä kotiin ehjänä, terveenä ja turvallisesti. Jokaiselle työntekijällemme annetaan parasta laatua olevat työvarusteet sekä ohjeistetaan välineiden käyttöön sekä koulutetaan tarvittaessa.

Ajankohtaista