Jäähdytyshuollot

Kylmäpalvelut Assemblinilta

Oli kyse sitten kiinteistösi jäähdytyksestä tai kylmälaitteiden toiminnasta, oikea-aikainen huolto ja korjaus tuo sekä säästöä, että pidentää laitteittesi käyttöikää. F-kaasua sisältävä laite vaatii paljon huolenpitoa. Teettämällä säännöllisen huollon valtuutetulla yrityksellä voit varmistua siitä, että laite toimii asianmukaisesti, energiatehokkaasti ja tehokkaasti. Vaaditut tarkastukset voidaan suorittaa säännöllisen huollon yhteydessä.

Palvelemme kylmälaitteiden asennus- ja huoltotöissä sekä kokonaisurakoinneissa muun muassa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Myös suunnittelu- ja huoltotyöt ovat osa toimenkuvaamme.

Toimimme vuosien tuomalla kokemuksella ja panostamme osaavan henkilökuntamme jatkuvaan kouluttamiseen, ja viemme yritystämme kohti entistä vihreämpiä arvoja. Olemme kylmäpalveluiden ekologinen edelläkävijä! Lue lisää kylmälaitepalveluistamme alta ja ota yhteyttä, niin räätälöidään sopiva ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi!

Jätä huoltopyyntö

Meiltä kaikki kylmähuoltopalvelut

Kauttamme saa merkistä riippumatta kaikki kylmäalan palvelut avaimet käteen periaatteella, oli kyseessä sitten suunnittelu, toteutus, huolto, korjaus tai energiapalvelut. Meiltä myös lämpötilaseurantajärjestelmät sekä kokonaisvaltaiset elinkaaripalvelut erilaisiin kylmäalan tarpeisiin.

 • Kylmähuoltopalvelut
 • Jäähdytyslaitteiden huollot
 • Keittiön kylmä- ja pakastetilat
 • Lämpötila ja omavalvontajärjestelmät
 • Elintarviketuotanto- ja varastotilat
 • Ilmastoinninjäähdytys
 • Vapaajäähdytys
 • ATK- ja konesalien jäähdytys
 • Prosessijäähdytys
 • Erikoiskylmä
 • Teollisuuskylmä
 • Räätälöidyt konepukkiratkaisut
 • Jäähdytysjärjestelmien energiakartoitukset ja saneeraukset
 • Käyttäjäkoulutukset erilaisiin jäähdytys- ja kylmäratkaisuihin.
 • Ilman kuivaus ja kostutus
 • Kylmälaitteiden vuokraus
 • Syväjääpakastimet

Ajankohtaista

Kylmälaitehuoltoa koko pääkaupunkiseudun alueella

Kylmälaitehuoltopalveluihimme kuuluvat vuototarkastukset, kylmälaitekartoitukset, yksittäiset kylmälaitehuollot sekä sopimus- ja vuosihuollot. Teemme huollot joko vuosisopimuksen tai erillisen sopimusasiakkuuden mukaan, jolloin sovimme asiakkaan kanssa huoltopalvelun kattavuudesta, lakisääteisiä huoltotöitä unohtamatta.

Kylmälaitteiden lakisääteiset tarkastukset

Kylmälaitteiden omistajan tai haltijan on huolehdittava vuosittaisista lakisääteisistä kylmälaitteiden tarkastuksista. Laitteesi käyttötarkoitus ja koko määrittävät tarkastustiheyden. Kylmälaitteen haltian tai omistajan tulee varmistua asennuksen, huollon tai vuototarkastuksen suorittavan henkilön pätevyydestä. Pätevyyden tarkistuksen voi suorittaa Turvallisuus- ja kemikaaliviraston ylläpitämästä pätevyysrekisteristä.

Laitteen haltijan tai omistajan on myös pidettävä kylmälaitehuolto- ja tarkastuspäiväkirjaa, josta käy ilmi laitteen sisältämän aineen määrä ja tyyppi, lisätyn aineen määrä, talteen otetun aineen määrä, viimeisin huoltopäivämäärä, tehty toimenpide, tarkastuksen suorittaneen toiminnanharjoittajan nimi ja huoltajan allekirjoitus. Huolto- ja tarkastuspäiväkirja on pyydettäessä näytettävä valvontaviranomaiselle. Laitteen yhteydessä tulee olla ilmoitus siitä, milloin laite on viimeksi tarkastettu.

Kylmälaiteurakointi

Teemme kylmälaiteaurakoinnit ammattitaidolla koko pääkaupunkiseudun alueella. Kun tarvitset kokonaisurakointia, soita meille! Keskitämme urakoinnit ilmastoinnin jäähdytyksiin, vedenjäähdyttimiin sekä kylmiöihin ja pakastevarastoihin. Toimintamme kulmakiviä ovat niin asiakkaan kuin luonnon kunnioittaminen – yrityksemme on kylmäpalveluiden ekologinen edelläkävijä! Palvelemme kylmälaiteasennustöissä ja -urakoinneissa koko pääkaupunkiseudun alueella.

Jokainen kylmälaiteasennusprojekti alkaa aina tarvekartoituksella. Tarve- ja kohdekartoituksen tai mahdollisen hankintasuunnitelman pohjalta laadimme tarjouksen, jossa huomioimme asiakkaan toiveet ja asennuskohteen asettamat rajoitukset. Kiinnitämme erityistä huomiota energiatehokkuuteen ja etsimme kiinteistöstäsi säästökohteet puolestasi.

Kylmälaitteiden vuokraukset, korjaukset ja myynti

Vuokraa kylmälaitteet kätevästi vaikka viikonlopuksi. Kylmälaitevuokraus palvelee koko pääkaupunkiseudun alueella. Vuokraamme kylmäkontit ja pakkaskontit väliaikaiseen varastointiin tai esimerkiksi festareille. Varmatoimiset kontit sopivat elintarvikkeiden säilytykseen aina vihanneksista kovaakin kylmyyttä vaativiin pakastetuotteisiin.

Kylmälaitevuokrauksesta yleisesti

Hinnat aina sopimuksen mukaan, asiakaskohtaisesti. Sisältää kuljetukset, huollot, siirrot, toimintatakuun, päivystyksen, käyttöönoton ja käyttöopastuksen. Kuljetus, käyttöopastus ja toimintatakuu kuuluvat kaikkiin vuokralaitteisiin. Kylmälaitevuokraukset hoitaa KK-Kylmäpalvelu Oy.

Korjaamme kylmälaitteet, kylmiöt ja ilmastointijärjestelmät koko pääkaupunkiseudun alueella

Vaikka kylmälaitetta kuinka huoltaa, saattaa se joskus hajota. Vuosien tuomalla varmuudella voimme sanoa tuntevamme kylmälaitteet läpikotaisin ja osaavamme korjata ne, mikäli korjaus on vain mahdollista ja kannattavaa. Käytämme laadukkaita varaosia sekä ammattitaitoista, koulutettua henkilöstöä parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Dokumentoimme aina korjattavan kohteen lähtöarvot ennen korjausta sekä sen jälkeen. Näin pysyt ajan tasalla laitteiston toimivuudesta. Halutessasi saat meiltä työn kustannusarvion etukäteen. Olemme tukenasi koko kylmälaitteiston elinkaaren ajan!

Kylmälaitteiden myynti

Meiltä uudet kylmälaitteet – tietysti aina toimintatakuulla! Kylmälaitteiden myynti palvelee koko pääkaupunkiseudun alueella, kuten Helsingin, Espoon ja Vantaan seuduilla. 

MEILTÄ UUDET KYLMÄLAITTEET

Kylmälaitteiden myynti

Reefer kontti 20′ uusi

Hinta: a’ 20 000 € alv 0%.

Hinta sis. vaihtolavakiskot

Saatavuus: heti
Lämpötila alue: +20 / -30 C
Sähköntarve: 3 x 16A, 400V

Kylmäsäilytystilan sisämitat L x P x K
2352 x 5598 x 2393 mm
Kontin kokonaismitat L x P x K
2438 x 6058 x 2611 mm

Kylmäperävaunu uusi

Hinta: a’ 19 000 € alv 0%

Katsastettuna, vetomassa 1650 Kg

Saatavuus: heti
Lämpötila-alue: +4 / -25 C,
Sähköntarve: 3 x 16A, 400V, 2,5KW

Kylmäsäilytystilan sisämitat L x P x K
1884 x 3984 x 2200 mm
Kärryn kokonaismitat L x P x K
2660 x 5750 x 2850 mm

Yhteydentotot ja myynti

Kylmähuollot

Hannu Wist

hannu.wist@caverion.com
040 574 3231

Tilaukset

VUOKRAA KYLMÄLAITTEET KÄTEVÄSTI VAIKKA VIIKONLOPUKSI. VUOKRAUKSET HOITAA ASSEMBLIN OY:N TYTÄRYRITYS KK-KYLMÄPALVELU OY

Kylmälaitevuokraus

Reefer kontti 20′

Vuokraushinta: Kysy tarjous!

Hintaan vaikuttaa vuokrausaika sekä toimitusosoite

Saatavuus: sopimuksen mukaan
Lämpötila alue: +20 / -30 C
Sähköntarve: 3 x 16A, 400V

Kylmäsäilytystilan sisämitat L x P x K
2352 x 5598 x 2393 mm
Kontin kokonaismitat L x P x K
2438 x 6058 x 2611 mm

Kylmäperävaunu

Vuokraushinta: Kysy tarjous!

Hintaan vaikuttaa vuokrausaika sekä toimitusosoite

Saatavuus: sopimuksen mukaan
Lämpötila-alue: +4 / -25 C,
Sähköntarve: 3 x 16A, 400V

Kylmäsäilytystilan sisämitat L x P x K
1884 x 3984 x 2200 mm
Kärryn kokonaismitat L x P x K
2660 x 5750 x 2850 mm

Yhteydentotot ja kyselyt

Kylmälaitevuokraukset

KK-Kylmäpalvelu Oy

info@kk-kylmapalvelu.fi
020 155 6860

Vuokraukset

Ota yhteyttä

Kylmähuollot

Hannu Wist

hannu.wist@caverion.com
040 574 3231

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi

Mirka Vesaniemi

mirka.vesaniemi@caverion.com
040 566 9929

Kylmälaitevuokraukset

KK-Kylmäpalvelu Oy

info@kk-kylmapalvelu.fi
020 155 6860

Kiinnostuitko?

Ajankohtaista