Assemblin Oy ostaa Suomen Teollisuuskylmä Oy:n

Talotekniikan täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani Assemblin Oy on ostanut Suomen Teollisuuskylmä Oy:n koko osakekannan. Suomen Teollisuuskylmä on yksi markkinoiden merkittävimmistä teollisia kylmäjärjestelmiä tarjoavista yrityksistä Suomessa. Yrityskaupalla vahvistetaan entisestään Assemblinin kylmämarkkinaosuutta.

Suomen Teollisuuskylmä Oy toimittaa asiakaslähtöisesti laitetoimittajista riippumattomia energiatehokkaita ja luotettavia kylmäratkaisuja, koko kylmäjärjestelmän elinkaaren ajalle. Pääsääntöisesti he toteuttavat laitetoimitukset luonnollisilla kylmäaineilla tai alhaisen GWP-arvon omaavilla kylmäaineilla, joka tukee myös Assemblinin ympäristöpolitiikkaa. Yrityksen liikevaihto on noin 8,7 M€ ja se työllistää tällä hetkellä noin 25 henkilöä toimipisteissään Tampereella, Turussa ja Tuusulassa. Yrityksen asiakaskunta on elintarviketeollisuuden ja prosessiteollisuuden toimijat, logistiikkakeskukset sekä energiayhtiöt. Suomen Teollisuuskylmä toimii koko Suomen alueella.

– Olemme iloisia voidessamme toivottaa STK:n henkilökunnan ja asiakkaat tervetulleiksi Assembliniin. STK on erittäin osaava, kehittyvä ja hyvin johdettu yritys, jonka henkilöstöä arvostetaan alalla todella paljon. STK täydentää nykyistä liiketoimintaamme Suomessa hyvällä tavalla ja odotamme, että pystymme tekemään yhteistyötä ja laajentumaan toisiamme tukien koko jäähdytysvalikoimamme sekä muiden liiketoimintojemme kautta, sanoo Jukka Jäppinen, operatiivinen johtaja Assemblin Oy:stä.

Yritys on toiminut noin kymmenen vuoden ajan, mutta yrityksen avainhenkilöillä on kokemusta alalta aina 1980 luvulta saakka. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Altti Seinelä, joka jatkaa tehtävissään normaalisti. Suomen Teollisuuskylmä Oy:n yritysosto ei aiheuta henkilöstömuutoksia ja yhtiö jatkaa toimintaansa nykyisissä toimipisteissään omalla nimellään Assemblin Oy:n tytäryhtiönä. Jarmo Laukko jatkaa yrityksen hallituksessa ja muut entiset omistajat Jorma Lappalainen, Sampsa Luukkonen ja Tero Ruottinen jatkavat yrityksessä nykyisissä työtehtävissään.

Lisätietoja

Assemblin Oy
Jukka Jäppinen
Operatiivinen johtaja
jukka.jappinen@assemblin.fi
Puh. 050 390 1436

Suomen Teollisuuskylmä Oy
Altti Seinelä
Toimitusjohtaja
altti.seinela@teollisuuskylma.fi 
Puh. 050 313 5561