Rakennusautomaatiohuolto

Älykkäät huoltopalvelut tukenasi

Saat kauttamme automaatiojärjestelmien huoltopalvelut. Palvelumme ovat täysin räätälöitävissä kiinteistökohtaisesti. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki muutostyöt eri automaatiojärjestelmiin, vanhojen järjestelmien ajanmukaistamiset, järjestelmäsaneeraukset sekä viallisten yksittäisten laitteiden vaihdot ja huollot. Olemme täyden palvelun rakennusautomaatiokumppanisi

Asiantuntevaa automaatiohuoltoa kiinteistötyypistä riippumatta

Assemblinilta löytyy kokemusta ja osaamista erilaisista kiinteistöistä. Työskentelemme päivittäin muun muassa päiväkotien, data- ja logistiikkakeskusten ja liikekiinteistöjen parissa. Jokaisessa kiinteistössä on omanlaisensa automaatiojärjestelmät ja näiden kiinteistöjen järjestelmien hyötykäyttäminen ja järjestelmäosaaminen on tärkein osa automaatiohuoltopalveluitamme. Koulutamme ammattitaitoista henkilökuntaamme jatkuvasti ja ylläpidämme omien asentajiemme ammattitaitoa ja osaamista. Yksi vahvuusalueistamme on tietotaito monista eri järjestelmistä sekä ongelmaratkaisutaidot.

Huoltopalvelusopimukset

Asiakaskohtaiset automaation huoltopalvelusopimukset lisäävät varmuutta siitä, että kiinteistösi toimivuutta seurataan ja korjaustarpeet huomioidaan. Saat kauttamme räätälöidyt ylläpitopalvelut aina tarpeesi mukaan. Voit luottaa siihen, että meiltä löytyy kaikki se erityisosaaminen, jota eri toiminta-alueemme vaativat.

Testauksella lisää varmuutta järjestelmään

Asennettua rakennusautomaatiojärjestelmää täytyy testata, asetuksia ja raja-arvoja muokata, toimintoja päivittää ajoittain ja erityisesti huoltaa. Tämä on tärkeää, sillä vaikka kyseessä on automaattisia toimintoja sisältävä järjestelmä, niin se vaatii silti tarkkailua ja mahdollisia muutoksia esimerkiksi eri olosuhteita haettaessa. Huolto voi pitää sisällään elinkaareen päähänsä tulleiden laitteiden vaihtamisen, asetusarvojen oikeellisuuden tarkastamisen ja mittalaitteiden kalibrointeja.

RAKENNUSAUTOMAATION ASIANTUNTIJA

Huoltokohteitamme

Eduskunta

Assemblin oli mukana kohteen peruskorjaushankkeessa toimittaen sähkö- ja telejärjestelmäratkaisut sekä rakennusautomaation Eduskuntataloon ja eduskunnan muihin rakennuksiin. Assemblin on Eduskunnan huolto- ja yhteistyökumppani.

Sibelius-Akatemia

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia on Taideyliopistoon kuuluva musiikkialan akatemia, joka on alallaan Suomen ainoa ja Pohjoismaiden suurin yliopistotasoinen oppilaitos. Assemblin on Helsingissä sijaitsevan akatemian rakennusautomaation huoltokumppani.

Tapiolan keskuspysäköinti

Tapiolan keskuspysäköinti on Suomen ensiluokkaisinta pysäköintitilaa maan alla. Tapiola Park on kokonaisuudessaan Suomen suurin yhtenäinen julkiseen käyttöön louhittu luolasto. Assemblin vastaa kohteen rakennusautomaatiohuolloista.

Ole meihin yhteydessä

Rakennusautomaatio

Juho Jaakonsaari

juho.jaakonsaari@assemblin.fi
050 460 1232

Rakennusautomaatiohuolto
Varsinais-Suomi

Tommy Alanko

tommy.alanko@trentec.fi
040 900 4078