Energiatehokkuushanke

Pohditteko, kannattaako jatkaa kaukolämmön tai maakaasun käyttöä – vai kenties siirtyä maalämpöön? Entä millainen olisi talousyhtälönne, jos hukkalämmön lähteitä hyödynnettäisiin tehokkaammin?
Assemblin on yksi merkittävimmistä energia- ja olosuhdehankkeiden toteuttajista Suomessa. Paikallistamme kiinteistösi kohteet, joissa teknisillä toimenpiteillä saavutetaan suurin säästö, sekä arvioimme tarkasti ja luotettavasti investointien kokonaiskustannukset ja kannattavuuden.

Ota yhteyttä

ASSEMBLININ KOKONAISTOIMITUS ON KATTAVA JA LUOTETTAVA

Energiahankkeen edut

Kokonaistoimitus vapauttaa henkilöresurssejasi

Kun energiatehokkuushankkeesi toteutetaan kokonaistoimituksena, pääset työn tilaajana mahdollisimman helpolla. Toteutamme hankkeesi alusta loppuun, peruskatselmuksesta uuden ratkaisun käyttöönottoon, ylläpitoon ja huoltoon – haluamassasi laajuudessa. Päätät itse, kuinka tiiviisti olet mukana suunnittelemassa hankkeen sisältöä ja toteutustapaa. Energiahanke on tehokas tapa nostaa kiinteistöjen tuottoja ja varautua jatkuvasti kasvaviin energiakustannuksiin ennakolta. Mikäli mitään toimenpiteitä ei tehdä, energiakustannusten nousu aiheuttaa tulevina vuosina kiinteistöjen määrästä ja koosta riippuen merkittävästi lisäkustannuksia.

Kiinnoistuitko?

Yhteystiedot

Palveluprojektit

Matti Hirvonen

matti.hirvonen@caverion.com
044 410 3979

Assemblin
Tarjouspyynnöt

Palveluprojektit

tarjouspyynnot@assemblin.fi