Trentec Oy:n liiketoiminta siirtyy osaksi Caverionia

Trentec Oy:n liiketoiminta ja sen noin 20 ammattilaista Turussa ja Porissa siirtyvät osaksi Caverionia. Toteutettava liiketoimintakauppa on osa Caverionin ja Assemblinin yhdistymistä yhdeksi konserniksi. Trentec Oy on Assemblin Oy:n tytäryhtiö.

Trentec on keskittynyt kiinteistöautomaatioprojekteihin ja niihin liittyvään huoltoon, ylläpitoon sekä etähallintapalveluihin.

”Trentecilla on pitkä paikallinen historia, vakaa asiakaskunta ja erityisosaamista vaativissa kiinteistöautomaatioprojekteissa sekä kohteiden ylläpidossa Länsi-Suomessa. Länsirannikon kiinteistöautomaatiopalveluiden markkinatilanne on rakentamisen vallitsevasta suhdanteesta huolimatta vakaa. Toivotamme siirtyvän henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Caverioniin”, sanoo Tapio Lajunen, Head of Smart Technologies, Caverion Suomi Oy.

”Henkilöstöllemme tämä on hieno mahdollisuus kehittyä ja kasvaa markkinoiden johtavassa yhtiössä. Jatkamme asiakkaidemme palvelua samoilla tiimeillä sekä Turussa että Porissa, ja osana Caverionia voimme tarjota myös entistä laajemmin palveluita. Turussa muutamme Caverionin toimipisteeseen, ja Porissa tiimi jatkaa nykyisissä tiloissa”, kertoo Reima Nurmi, Trentec Oy:n toimitusjohtaja.

Trentecin perusti 1990-luvulla Pekka Alanko, ja yritys on vuosien saatossa kasvanut yhdeksi merkittävimmistä kiinteistöautomaatioyrityksistä Länsi-Suomessa. Trentecin liiketoiminnot ja henkilöstö siirtyivät Caverionille 1.6. alkaen.

Yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista

Caverionin ja Assemblinin yhdistyminen keväällä 2024 loi Suomeen markkinoiden johtavan konsernin teknisissä palveluissa, projekteissa sekä asiantuntijapalveluissa. Konsernilla on henkilöstöä Suomessa lähes 6 000, yli 40 paikkakunnalla. Turussa henkilöstöä on noin 300 ja Porissa noin 100.

Asiakkailleen Assemblin Caverion Group tarjoaa markkinoiden laajimman kattauksen teknisiä asiantuntijapalveluita sekä ratkaisuja kiinteistöjen, teollisuuslaitosten ja infrastruktuurin koko elinkaarelle.

Lisätietoja

Tapio Lajunen, Head of Smart Technologies, Caverion Suomi Oy, puh. 0500 860 137, tapio.lajunen@caverion.com

Reima Nurmi, toimitusjohtaja, Trentec Oy, puh. 050 469 5586, reima.nurmi@caverion.com