Sähköhuollot

Jätä huoltopyyntö

Sähkölaitteiden ja -järjestelmien huoltopalvelut Assemblinilta

Saat Assemblinilta kaikki kiinteistösi tarvitsemat sähköjärjestelmien ratkaisut. Teemme sähkölaitteiden ja -järjestelmien asennukset, huollot ja korjaukset. Hoidamme myös sähköverkkojen vika- ja häiriötilannekartoitukset, sähköverkkojen kuormitusmittaukset sekä kaikki sähköjärjestelmien ja sähköjakeluverkkojen muutokset, laajennukset ja uusinnat.

Tutustu referensseihimme täältä

Kokonaisvaltaista sähkötöiden toteutusta

Tarvitset sitten olemassa olevan sähköverkon järkeistämistä nykyajan vaatimuksia vastaavaksi tai uuden suunnittelua, Assemblin tarjoaa käyttöösi juuri kohteellesi suunnitellun ratkaisun. Sähköasennusprojektimme voi pitää sisällään suunnittelusta purkuun ja uuden järjestelmän asennukseen sekä valaistukseen. Kaikki tämä energiatehokkaasti. Teemme myös palveluna tarvittavat tilamuutokset, jolloin saat samalla myös päivitettyä tilasi ilmeen.

Huolto pitää sähkökalusteet kunnossa

Kiinteistön sähköasennukset vaativat myös hyvää huoltoa ja kunnossapitoa aivan kuin muukin kiinteistötekniikka. Kuluneet ja rikkinäiset sähkökalusteet (esim. pistorasiat), löystyneet liitokset tai vaikkapa pölyn kertyminen sähkölaitteisiin aiheuttavat vaaraa kiinteistölle ja sen käyttäjille. Sähkölaitteiston määräaikaistarkastuksia on tehtävä liike-, toimisto-, teollisuus- ja maatalousrakennuksille sekä näitä vaativammille sähkölaitteistoille 5–15 vuoden välein. Sähkölaitteiston haltijan lakisääteinen velvollisuus on huolehtia, että määräaikaistarkastus tulee tehdyksi ajallaan.

Muuntamourakointi

Toteutamme joustavasti ja kustannustehokkaasti kiinteistöjen kuluttajamuuntamoiden saneeraukset ja uudisasennukset. Olemme laiteriippumaton urakoitsija. Kokenut asennustiimimme toteuttaa muuntamosaneeraukset ja uudisasennukset yhdessä luotettavien kumppaneidemme kanssa, sisältäen erikois- ja rakennustekniset työt. Muuntamon saneerauksessa erityisen tärkeää on huolellinen työsuunnittelu ja laitetoimitusten luotettavuus. Usein löydämme asennusaikaa, ja etenkin tilaa säästävän toteutusratkaisun kaksiosaisella keskijännitekojeistolla. Kuormitusmittauksiin sekä käyttökytkentöjen suunnitteluun perustuen optimoimme toteutusajan ja minimoimme isojen varavoimakoneiden käytön. Muuntamon saneeraus voidaan usein toteuttaa viikonlopun aikana, jolloin haitta käyttäjälle on pieni.

Pyydä tarjous, kun muuntamosi kaipaa päivitystä!

Sähkötöissä turvallisuus on ykkösasia

Assemblinilla on aina sähkötöissä nimetty sähkötöiden johtaja, joka vastaa siitä, että toiminta on sähköturvallisuudesta annettujen säännösten ja määräysten mukaista. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme ja huolehdimme, että työntekijöillämme on töiden suorittamiseen tarvittavat sähköpätevyystodistukset.

Ota yhteyttä

Sähköhuollot

Marko Kaivanto

marko.kaivanto@assemblin.fi
050 597 3000

Tekniset Palvelut
Pirkanmaa

Olli Mäkynen

olli.makynen@assemblin.fi
050 385 7219

Kiinnostuitko?