IV-urakointi

IV-urakoinnin palvelut

Assemblin toteuttaa juuri kiinteistösi tarvetta vastaavan, energiatehokkaan ilmanvaihtoratkaisun. Osaamisemme ja kokemuksemme erityyppisten ilmanvaihtoratkaisujen osalta tarjoaa aina laadukkaan, loppukäyttäjän tarpeita, sekä energiatehokkuusvaatimuksia vastaavan lopputuloksen.  Olemme toteuttaneet useita uudis- ja peruskorjaushankkeita datakeskuksiin, hotellirakennuksiin, asuinkiinteistöihin ja liiketiloihin. Assemblinin toimintajärjestelmä on saanut rakentamisen laadun RALA-pätevyyden. Pätevyyden saanti tarkoittaa, että rakentaminen on osaavaa, laadukasta ja yhteiskuntavastuun vaatimukset täyttävää.

Jätä tarjouspyyntösi tästä

Referenssit

Ilmanvaihtourakointia vuosikymmenien kokemuksella

Toimiva ja tarpeenmukainen ilmanvaihto on yksi kiinteistön tärkeimmistä ominaisuuksista. Oikeanlaisella ilmanvaihdolla tilojen käyttäjät pysyvät tyytyväisinä ja kiinteistö toimii halutulla tavalla. Olemme kiinteistöjen ilmankäsittelyyn käytettävien järjestelmien rakentamisen asiantuntijoita. Meille on tuttua niin monimutkaiset järjestelmät kuin pienempien ilmanvaihto- ja ilmankäsittelyjärjestelmien rakentaminen. Tekijöidemme vahva projektiosaaminen ja tietotaidot mahdollistavat erilaisten urakkamuotojen toteuttamisen erittäin laadukkaalla lopputuloksella. Meillä on myös kokemusta teollisuuden ilmanvaihdon laatuvaatimuksista ja parannustöistä. Ilmanvaihtorakentamiseen liittyvä osaamisemme on monipuolista ja tästä asiantuntijuudesta asiakkaamme hyötyvät.

Huoltosopimuksella lisää toimintavarmuutta

Säännöllisen huollon ja ylläpidon avulla vältät aikaa vievät toiminnan keskeytykset ja kalliit korjaukset kiinteistössäsi tai teollisuuslaitoksessasi. Asiakaslähtöiset palvelusopimuksemme varmistavat, että kiinteistösi talotekniset ratkaisut ovat aina ajanmukaiset ja ajan tasalla. Teknisten Palveluiden asiantuntijamme ovat aina apunasi.

Ota yhteyttä

Aluejohtaja
Varsinais-Suomi

Ari Oksanen

ari.oksanen@caverion.com
044 230 2384

Ajankohtaista