Palo- ja turvaratkaisut

Jätä huoltopyyntö

Turvapalveluita suunnittelusta asennukseen ja huoltoon

Kiinteistö- ja henkilöturvallisuus muodostuu monesta tekijästä. Tärkeimpiä kokonaisuuksia ovat muun muassa paloturvallisuusjärjestelmät, sprinklerijärjestelmät, alkusammutuskalusto, savunpoistojärjestelmät, väestönsuojat sekä turvavalaistus. Assemblinin ammattilaisilta saat avaimet käteen -periaatteella kaikki nämä aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Hoidamme kiinteistö- ja henkilöturvallisuutesi asennukset, huollot, korjaukset ja koulutukset. Teemme myös järjestelmien tarvitsemat muutos-, laajennus- ja uusimistyöt. 

KIINTEISTÖ- JA HENKILÖSTÖTURVALLISUUDEN AMMATTILAISET

Palveluvalikoimamme

Paloilmoitinjärjestelmät

Assemblin toteuttaa paloilmoitinjärjestelmien tekniset huollot, kunnossapidot ja käyttöönotot. Meiltä myös dokumentoinnit ja kunnossapito-ohjelmat.

Turvavalojärjestelmät

Turvavalaistus koostuu opastevaloista, turvavaloista ja askelvaloista. Toteutamme kaikki turvavalot ja -järjestelmät.

Savunpoistojärjestelmät

Savunpoistojärjestelmien huollot ja ylläpito kaikkiin kiinteistöihin ja järjestelmiin.

Sprinklerijärjestelmät

Assemblin toteuttaa kaikkiin sprinklerijärjestelmiin liittyvät työvaiheet suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon.

VSS, väestönsuojat

Tarkastukset, painekokeet (tiiveyskokeet), ajanmukaistamistyöt, väestönsuojan viemäröinti, väestönsuojamateriaalit, väestönsuojavarusteet, rakentaminen ja saneeraaminen.

Alkusammutuskalusto

Alkusammutuskalustotuotteet kuten sammuttimet, pikapalopostit ja sammutuspeitteet. Saat kauttamme myös tuotteiden huollot ja tarkastukset.

Turvakilvet ja -opasteet

Toteutamme ja suunnittelemme kiinteistösi ajanmukaiset ja korkealaatuiset opasteet.

Palokatkot

Tarjoamme suunnittelu- ja tarkastuspalveluja sekä palokatkojen asennukset.

Konsultointi

Jos haluat kuulla lisää, tai kaipaat apuja sinun kiinteistösi henkilö- tai kiinteistöturvallisuudessa, ota meihin yhteyttä.

Paloilmoitinjärjestelmät

Assemblin Tekniset Palvelut hoitaa asiantuntevasti kaikki kiinteistösi palojärjestelmiin liittyvät vaatimukset ajan tasalle. Huollamme kaikki järjestelmät aina viranomaismääräysten ja laitetoimittajien ohjeiden mukaan. Paloilmoitinjärjestelmien palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa suunnittelu, huolto, vikakorjaukset, asennukset, saneeraukset, opastus, koulutus, paikantamiskaaviot, kunnossapito-ohjelman laadinta ja laitemyynti. Pyydä meiltä tarjous huoltosopimuksesta ja me pidämme laitteistosi huolta puolestasi.

Turvavalojärjestelmät

Suunnittelemme, asennamme ja huollamme kiinteistösi turvavalaistusjärjestelmät. Toteutamme muun muassa turva- ja merkkivalojärjestelmien kuukausi- ja vuosihuoltoja, korjaustöitä, asennuksia, suunnittelua, vikakorjauksia ja laitemyyntiä. Saat kaiken mitä tarvitset yhdeltä toimittajalta. Poistumis- ja poistumisreittivalaistukset varmistavat ihmisten turvallisen poistumisen kiinteistöstä hätätilanteessa. Tiesitkö, että poistumisvalaistuksella on oltava tavallisen valaistuksen sähkönsyötöstä riippumaton virransyöttö, jolla turvataan valaistuksen toiminta vähintään yhden tunnin ajaksi?

Sprinklerijärjestelmät

Assemblin toteuttaa kaikkiin sprinklerijärjestelmiin liittyvät työvaiheet suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon. Assemblin on TUKESIN hyväksymä sprinklerilaitteistoja toimittava talotekniikka-alan yritys. Asennuksen jälkeen huolehdimme tarvittaessa myös laitteiston toiminnasta, sillä tarjoamme asiakkaillemme huolto- ja ylläpitotoimet säännöllisin väliajoin. Assemblin tarjoaa seuraavia sprinklereihin liittyviä palveluita: ylläpito- ja muutostyöt, huolto- ja kunnossapito-ohjelman laadinta, määräaikaishuollot, asennukset, vuoto- ja materiaalivahvuuskuvaukset, Diesel- ja varavoimahuollot, konsultointi ja neuvonta.

Lue lisää täältä.

Väestönsuojien huolto- ja ylläpitopalvelut

Väestönsuojien tarkoituksena on turvata ja suojata väestöä erilaisissa eteen tulevissa poikkeustilanteissa. Suomessa on noin 50 000 väestönsuojaa, jotka on säilytettävä toimintakuntoisina jo niiden teknisenkin arvon takia. Väestönsuojan ylläpidosta ja kunnostuksista vastaa väestönsuojan omistaja. Assemblinilta saat muun muassa seuraavat palvelut: tarkastukset, ennallistaminen, ajanmukaistamistyöt, kunnossapito-ohjelmat, kuntotutkimukset, käyttötarkoitusmuutokset, painekokeet/tiiveyskokeet, viemäröinti, väestönsuojamateriaalit- ja varusteet, suunnittelu, väestönsuojanhoitajan koulutukset.

Lue lisää.

Huoltopalvelut Assemblinilta?

Kiinteistöturvallisuus referenssit

Ota yhteyttä

Palo- ja turvajärjestelmät

Joonas Karomäki

joonas.karomaki@caverion.com
044 410 3670

Sprinklerijärjestelmät

Kai Niskanen

kai.niskanen@caverion.com
044 768 9060

Ajankohtaista