Tekniska Föreningens i Finland Stiftelse

Helsingissä Yrjönkatu 30:nnen kiinteistön ylläpidosta vastaa Assemblin


Huolehdimme kiinteistön taloteknisistä
huolloista ja ylläpidosta, etähallinnasta ja ulkoalueiden hoidosta.

Talossa toimii Tekniska Föreningen i Finland (TFiF) joka on Suomen  vanhin DI- ja arkkitehtijärjestö. Yhdistys on ruotsinkielisten diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja teekkareiden verkosto. Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa kiinteistössä on lisäksi mm. hotelli, ravintoloita, kokoustiloja sekä Lilla Teatern.

Huolehdimme koko kiinteistöstä ja tarjoamme asiakkaallemme kaikki palvelut ammattitaidolla saman katon alta kiinteistön koko elinkaaren ajalle. Etähallintapalveluiden avulla varmistamme Yrjönkadun kiinteistössä korkeatasoiset sisäolosuhteet – energiatehokkaasti. Käyttäjätyytyväisyyttä ja kiinteistön laatukäsitystä nostavat myös nopea reagointi teknisiin ongelmiin ja asiakkaan tekemiin vikailmoituksiin.

– Tällainen ratkaisu on asiakkaan kannalta niin kokonaistaloudellista, helppoa kuin myös huoletonta. Rakennuksen katon alta löytyy käyttäjiä laidasta laittaan; asiakkaista työntekijöihin. Haluamme tarjota kiinteistön käytättäjille parasta palvelua ja parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen, toteaa Assemblinin liiketoimintajohtaja Mirka Vesaniemi.

Lisätietoja

Mirka Vesaniemi
Liiketoimintajohtaja
Tekniset Palvelut
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929