Kauppakeskus Itis

Assemblin pitää huolta Itiksen talotekniikasta

Vuonna 2019 Assemblin valittiin Itiksen taloteknisten huoltojen palvelukumppaniksi.

Vuonna 1984 avattu kauppakeskus Itis sijaitsee Itä-Helsingissä Kehä I:n ja Itäväylän risteyksessä. Kauppakeskus Itiksessä asioi vuosittain yli 17 miljoonaa asiakasta, joita palvelee yli 120 myymälää, yli 40 kahvilaa ja ravintolaa sekä kymmeniä kaupallisia ja julkisia palveluita. Itiksessä sijaitsee myös Suomen ainoa IMAX®-elokuvateatteri Finnkino Itis. Kauppakeskus Itiksen omistavat ja sitä operoivat Morgan Stanley Real Estate Investing ja CC Real.

Assemblinin ja Itiksen väliseen palvelusopimukseen sisältyvät kiinteistön talotekniset huollot; IV-, jäähdytys-, turvavalo-, savunpoisto-, sprinkleri– ja sähköhuollot. Yli 200 000 neliömetrin kokoisessa kiinteistössä teknisillä huolloilla on suuri merkitys tekniikan toimivuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja viihtyvyyteen.

– Kiinteistön käyttöikää pidennetään huoltamalla säännöllisesti kohteen teknisiä järjestelmiä samalla parantaen energiatehokkuutta. Huoltokohteissamme panostamme laatuun ja vuoropuheluun myös kiinteistössä operoivan yrityksen kanssa. Raportoimme jatkuvasti ja kehitämme kiinteistöä yhdessä käyttäjien kanssa, kertoo Assemblinin Teknisten Palveluiden liiketoimintajohtaja Mirka Vesaniemi.

Assemblinin Itiksen huolto-organisaatioon kuuluu kymmenen henkilöä.

– Assemblin Oy on toiminut Kauppakeskus Itis Oy:n teknisen huollon sopimuskumppanina vuoden 2019 alusta lähtien. Kiinteistömme monimuotoisuus asettaa huolloille erityisiä vaatimuksia ja niihin Assemblin on kyennyt vastaamaan toivomallamme tavalla. Lisäksi Assemblin on suorittanut ja suorittaa erillishankkeita korkealla ammattitaidolla, jossa tilaajalle toteutetaan suunnitelmien mukaiset ratkaisut. Kehityshankkeissa Assemblin on osoittanut olevansa laadukas kumppani, ottaen tulevaisuuden vaatimukset huomioon. Yhteistyö on ollut mutkatonta sekä kiinteistön edun mukaista, toteaa CC Real Finland Oy:stä Petri Hermas.

Lisätietoja

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929