Messukeskus, Helsinki

Suomen suurimman tapahtumapaikan IV-huollot toteuttaa Assemblin


Itä-Pasilassa sijaitseva Helsingin Messukeskus on Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumapaikka. Helsingin Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 75 messutapahtumaa, 2200 kokousta ja kongressia. Assemblin Oy:n Tekniset Palvelut palvelee Messukeskusta IV-vuosihuoltojen parissa.

Pasilaan Messukeskus muutti vuonna 1975, jonka jälkeen tiloja on muutettu, laajennettu ja uudistettu jatkuvasti. Nykyään Messukeskus on moderni noin 5 hehtaarin kokoinen tapahtumakeskus.

Koko Messukeskus käsittää näyttelyhallit, kongressisiivet, toimistotalot, hotellin ja pysäköintilaitoksen. Koko kompleksi vaatii erittäin tarkkaa ja toimivaa ilmanvaihtoa. Noin 100 ilmanvaihtokoneen vuosihuolloista vastaa Assemblin.

– Messukeskuksessa tapahtumien ihmismäärät vaihtelevat paljon, jonka vuoksi ilmanvaihdon on toimittava. Oikeanlaisella ja oikea-aikaisesti toteutetulla huollolla varmistetaan laitteiden toimivuus ja kestävyys, joka vaatii tekijältä vahvaa ammattitaitoa, toteaa Assemblinin Teknisten Palveluiden liiketoimintajohtaja Mirka Vesaniemi.

Lisätietoja


Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi 
Puh. 040 566 9929