Älykkään talotekniikan supersankarisi.

Luomme älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja tulevaisuutta varten.

Assemblin Oy, Fidelix Oy ja Tom Allen Senera Oy ovat kaikki osa Assemblin-konsernia. Kolmen sisaryrityksen voimin tavoittelemme kaikki yhteistä päämäärää – ohjaamme koko talotekniikka-alaa kohti kestävää ja hiilineutraalia talotekniikkarakentamista. Uudet ideat ja innovaatiot vaativat avointa mieltä, osaamista ja rohkeutta, siksi haluamme olla alamme edelläkävijä ja kannustaa innovatiivisuuteen.

Me olemme talotekniikan kumppanisi.

TALOTEKNIIKAN SUPERSANKARIT

Sisaria 800 tekijän voimin

Valitse parhaat päältä

Olemme alan johtava toimija, jolla on vahvat referenssit vaativien kohteiden toteutuksesta. Pystymme tarjoamaan kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja jotka huomioivat kiinteistön erityispiirteet, käyttäjän tarpeet ja aikataululliset vaatimukset.

Asiakas keskiössä

Toteutamme projektit tiiviissä yhteistyössä, avoimesti kommunikoiden ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Referenssimme totutetuista kohteista kertovat asiakkaidemme luottamuksesta toimintaamme.

Alan edelläkävijät

Uudet ideat ja innovaatiot vaativat avointa mieltä, osaamista ja rohkeutta. Yhdessä luomme älykkäitä ja kestäviä asennusratkaisuja huomisen rakennuksiin. Yhteinen osaamisemme mahdollistaa kiinteistön energiatehokkuuden optimoinnin ja prosessien jatkuvan seurannan.

TEHDÄÄN RAKENNUKSISTA YHDESSÄ FIKSUJA

Kolmen parhaan palveluvalikoima

LVIS-urakointi

Palvelemme kaikissa LVIS-toteutuksissa sekä uudis- että peruskorjaushankkeissa toivomallanne tavalla.

Lue lisää

Tekniset huollot

Kiinteistötekniikan ammattilainen, joka pitää toimitiloistasi hyvää huolta.

Lue lisää

Kylmäpalvelut

Palvelemme kylmälaitteiden asennus- ja huoltotöissä sekä kokonaisurakoinneissa muun muassa Helsingin, Salon ja Tampereeen alueilla.

Lue lisää

Maalämpö

Maalämpöjärjestelmä on kannattava hankinta sekä omakotitaloon että suurempaan asuin- tai liikekiinteistöön.

Lue lisää

Lämmöntalteenotto

Lämmön talteenotto poistoilmasta tuottaa huomattavat säästöt suurten kiinteistöjen, kuten kerrostalojen ja liikekiinteistöjen, lämmityskustannuksiin.

Lue lisää

Energiankierrätys

Energiankierrätysjärjestelmä ottaa talteen ja käyttää uudelleen kiinteistössä syntyvän hukkalämmön. Innovatiivinen ratkaisu vähentää ostoenergian määrää kymmeniä prosentteja.

Lue lisää

RAU-urakointi

Rakennus­automaatio­urakointia tuhansien projektien kokemuksella. Asiakaslähtöisillä ratkaisuillamme mahdollistamme asiakkaidemme kannattavan ja tehokkaan liiketoiminnan

Lue lisää

RAU-huolto

Asiantuntevaa ylläpitoa rakennus­automaatio- ja turva­järjestelmille. Asiantunteva ylläpito ehkäisee ongelmia ja minimoi käyttökatkokset.

Lue lisää

Analytiikkapalvelut

Datapohjaista näkemystä kiinteistökohtamiseen. Kun kiinteistödataa käytetään älykkäästi, kiinteistönhallinnan painopiste siirtyy tulipalojen sammuttamisesta kiinteistön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, ongelmien ennakointiin ja elinkaaren maksimointiin.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Optimaaliset ratkaisut jokaiseen toimeksiantoon

Kestävä kehitys

Ympäristö

Otamme ympäristön mahdollisuuksien mukaan huomioon toiminnassamme. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, jotta voimme huomioida ympäristö- ja ilmastovaikutukset kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme puolesta. Tämä tarkoittaa muun muassa ympäristö- ja ilmastoystävällisten ratkaisujen kartoittamista kestävän kehityksen näkökulmasta.

Työympäristö

Tarjoamme turvallisen työympäristön, jota myös pyritään jatkuvasti kehittämään. Kaikki toiminta noudattaa Assemblin-konsernin työympäristö- ja ympäristöperiaatteita.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Laissa kielletään syrjintä iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Assemblin-konsernin toiminta noudattaa tätä lakia.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Etsitään teille sopivat ratkaisut

Rakennusautomaatiourakointi
Uusimaa

Waltteri Rantanen

waltteri.rantanen@fidelix.com
050 910 4152

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi

Mirka Vesaniemi

mirka.vesaniemi@caverion.com
040 566 9929

Tom Allen Senera Oy

Teemu Hyry

teemu.hyry@tomallensenera.fi
044 7006 774