Automaation tuotteet ja ratkaisut

Assemblinilta automaation parhaat tuotteet ja ratkaisut

Järjestelmän tehokas hallinnointi ja valvonta on pitkälti kiinni siihen kytketystä valvontaohjelmistosta, alakeskussäätimistä, kenttälaitteista ja niistä saatavasta informaatiosta. Laadukkaaseen tuotevalikoimaamme kuuluvat joustavilla ja kiinteillä pistemäärillä varustetut alakeskukset, erilaisilla sovellusmalleilla toteutetut valvontaohjelmistot, sekä oheislaitteet, kuten venttiilit, toimilaitteet, anturit ja taajuusmuuttajat. Näiden avulla tehtävänämme on luoda käyttäjälle tehokas, miellyttävä ja energiaystävällinen järjestelmä.

Pyydä tarjous

OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJOIHIN

Automaation toimipisteet

Helsinki

Sentnerikuja 1
00440 Helsinki
Puh. 044 401 4518

Pori

Tiedepuisto 4
28600 Pori
p. 02 4347 400

Turku

Uhrilähteenkatu 2 A
20250 Turku
Puh. 050 469 5586

ARealMeter – vedenmittausjärjestelmä

ARealMeter on vedenmittausjärjestelmä, jolla voidaan raportoida kylmän ja lämpimän käyttöveden kulutusta. ARealMeter raportoinnit muodostetaan mittausjärjestelmän keskusyksikössä, josta ne ovat helposti luettavissa ilman erillistä valvomo- tai palvelinkonetta. Käyttöliittymänä toimii standardi internet-selain, joten seurantaan ei tarvita myöskään erillisiä sovelluksia.

Huoneistokohtainen vedenmittaus

Huoneistokohtaisen vedenmittauksen etuna on vesikustannuksien perintä todellisen kulutuksen mukaan. Asukkaan ollessa esimerkiksi työmatkalla tai lomalla, ei vedestä tarvitse maksaa, kun sitä ei kuluteta. Huoneistokohtaisen vesilaskun myötä kiinnitetään entistä enemmän huomiota käyttöveden kulutukseen, jonka ansiosta myös kiinteistön lämmityskustannukset alenevat vähenevän käyttövesikustannusten myötä.

Vedenkulutuksen seuranta

Vedenmittausjärjestelmä kerää tiedot huoneistokohtaisilta vesimittareilta mittausalakeskukselle. Kohteen kulutustiedot voidaan lukea paikallisesti tai internetyhteyden välityksellä. Vedenkulutuksen historiatiedot saadaan selville tarvittaessa jopa tuntikohtaisesti, jolloin esimerkiksi asukkaan muuttaessa, saadaan siirtomittarilukema vaivattomasti selville. Seuranta on vaivatonta ja graaffisesti esitetyissä raporteissa on myös edellisten vuosien vastaavat kuukausikulutukset vertailuarvoina.

Kulutusseurannan valvomopalvelu

Kiinteistön vedenkulutustiedot voidaan liittää osaksi tarjoamaamme valvomopalvelua. Isännöitsijä saa palvelusta keskitetysti reaaliaikaiset vedenkulutusraportit kaikista kohteista, joihin Arealmeter mittarointijärjestelmä on asennettu.  Kulutustiedot ovat helposti siirrettävissä kolmannen osapuolen ohjelmistoihin, esimerkiksi Excel-raportteina.

Tärkeimmät ominaisuudet

• Säästää manuaaliseen analysointiin ja raportointiin käytettävää aikaa
• Kulutusraporttien isännöitsijä- ja asukasnäkymät
• Salasanasuojatut käyttäjätasot
• Reaaliaikainen seuranta
• Indikoinnit kulutusmuutoksista

Lisätoiminnot

• Lämpö-ja sähkömittareiden liittämismahdollisuus
• Vesivuotohälytykset
• Pulssimittausten liitäntämodulit
• 10″ Kosketusnäyttö paikalliskäyttöön
• Liittäminen osaksi infonäyttöä
• Valvomo-ohjelmisto usean mittaroinnin keskittämiseen

Etähallintapalveluistamme

Assemblinin etähallintapalvelut sopivat kaikkiin automaatiojärjestelmiin käytössäsi olevasta teknologiasta riippumatta. Palvelu toteutetaan etäyhteydellä kiinteistön rakennusautomaatiojärjestelmään. Siksi tietoturvamme on korkeinta mahdollista tasoa. Palveluun sisältyy myös maksuton puhelintuki arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Käyttäjien tyytyväisyyttä ja kiinteistön laatuarvostusta nostavat nopea reagointi teknisiin ongelmiin ja asiakkaan tekemiin vikailmoituksiin.

Etähallintapalvelun ammattilaisemme toimivat tiiviissä yhteistyössä kohteen kiinteistönhoitajien, aulapalveluiden ja managereiden kanssa. Palvelujen käyttöönottoon tarvitset vain tietoliikenneyhteyden automaatiojärjestelmäsi ja Assemblinin etähallintapalvelun välille. Etäyhteys rakennuksen automaatiojärjestelmään helpottaa merkittävästi kiinteistöhuollon tukitehtäviä ja mahdollisten ongelmien havaitsemista ja ratkaisemista.

TOSIBOX® – tietoturvaa pilvipalveluihin

Assemblin otti ensimmäisenä rakennusautomaatio-alan yrityksenä käyttöön Suomessa TOSIBOXin. Fyysinen Avain, Lukko ja yhteydenmuodostusmenetelmä mullistivat yhteyksien luomisen laitteiden välille. Laitevalmistajat -ja toimittajat sekä heidän asiakkaat ja huoltohenkilöstö saavat yhteydet toimittamiinsa laitteisiin helposti, nopeasti ja turvallisesti.

TOSIBOX hyödyt

  • Käyttöönotto vain 5 minuutissa
  • Edistyksellinen tietoturva
  • Joustava ja skaalautuva järjestelmä
  • Toimii luotettavasti kaikissa internetliittymissä

Kenelle TOSIBOX sopii?

Teollisuus: Laitteiden ja tuotantolinjojen etäohjaus, -valvonta ja -huolto. Laitteet voivat keskustella keskenään. M2M-sovellukset. Esimerkki: Teollisuuden laitetoimittaja lähettää ja asennuttaa Tosibox-lukon huoltokohteeseen. Tämän jälkeen tuotantolinjan valvominen ja huoltaminen onnistuu etäältä.

Kiinteistöt: Valvontakameroiden, kulunvalvonnan, hälytysten, ilmastoinnin sekä lämpötilojen ohjaus ja valvonta. Esimerkki: Tosibox tuo säästöjä käytännön kiinteistönhoidossa, koska se mahdollistaa reaaliaikaisen videokameravalvonnan ilman lisäkustannuksia ja huoltohälytysten käsittelemisen ilman, että työntekijän täytyy käydä kohteessa.

Toimistot: Toimistojen välinen sisäverkko. Tietoturvallinen yhteys yrityksen palvelimelle, tietokoneelle ja sähköpostiin. Esimerkki: Työntekijä voi käyttää etäältä yrityksen suunnitteluohjelmia.

Ota yhteyttä

Trentec Oy
Toimitusjohtaja

Reima Nurmi

reima.nurmi@trentec.fi
050 469 5586

Rakennusautomaatio

Juho Jaakonsaari

juho.jaakonsaari@assemblin.fi
050 460 1232

Ajankohtaista