Kylmäasentaja Helsingin huoltoon

Assemblin suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Asennuksista huolehtivat osaavat työntekijät, joilla on sydän paikallaan. Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on kasvava, vastuullinen ja jossa työkavereinasi ovat talotekniikka-alan huippuasiantuntijat? Hae meille!

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani kiinteistön koko elinkaaren ajaksi. Järjestelmiä ei arjessa huomaa, mutta ne saavat rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Asennamme, huollamme ja suunnittelemme Suomessa LVISAK-järjestelmiä sekä toteutamme energiatehokkuusprojekteja.

Haemme nyt Helsinkiin Teknisiin Palveluihin vahvistukseksi Kylmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tulevasta työtehtävästä

Työtehtäväsi sisältää asiakaskohteidemme kylmälaitteiden ja –järjestelmien sekä ilmastoinninjäähdytyksen huolto-, korjaus- ja asennustöitä. Työ on pääasiassa asiakaspalvelutyötä, jota tehdään asiakaskohteissamme, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia ratkaista ongelmia yhdessä niin asiakkaan kuin eri ammattilaistenkin kanssa. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Mitä toivomme sinulta?

Haluamme sinun menestyvän uudessa työssäsi ja siksi toivomme sinulta:
•    soveltuvaa ammatillista koulutusta
•    vähintään muutaman vuoden työkokemusta ja yli 3kg luvat
•    sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa 
•    itsenäisen ja aktiivisen työotteen
•    oman auton käyttömahdollisuuden

Hakemamme henkilö on kylmäalan ammattilainen, joka ymmärtää asiakkaan tarpeet ja prosessit. Työnjohtaja roolissa olet tärkeä linkki onnistuneeseen asiakastyöhön, joten arvostamme asiakaslähtöistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta ratkaista ongelmia yhdessä niin asiakkaan kuin eri ammattilaistenkin kanssa. Arvostamme vahvaa kylmäasentajakokemusta.

Assemblinilla olet osa meitä

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän alan parhaassa organisaatiossa ensiluokkaisten tuotteiden ja merkittävien asiakkaiden parissa. Assemblinilla henkilökunta koetaan aidosti voimavaraksi ja menestyksen tärkeäksi osatekijäksi.

Meillä saat kattavan perehdytyksen, erilaisia kehittymismahdollisuuksia sekä tiimisi tuen ja turvan. Arvostamme myös työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja haluamme kannustaa työntekijöitä liikkumaan sekä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan tarjoamalla esimerkiksi;

 • virikeseteliedun
 • liikuntakokeiluja ja virkistyspäiviä
 • lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi työntekijämme on vakuutettu myös vapaa-ajalla, ja vakuutus kattaa melkein kaiken vapaa-ajan harrastustoiminnan.
 • ja monia muita etuja

Assemblin Oy työnantajana työntekijöidemme näkökulmasta

Mittaamme ja seuraamme vuosittain henkilöstömme hyvinvointia, kehittymistä ja jaksamista muun muassa henkilöstötyytyväisyyskyselyn avulla. Tästä alta löydät kommentteja tulevien työkavereidesi sanomana:

 • ”Yrityksen sisäinen tiedottaminen on monipuolista. Työntekijää tuetaan erilaisin virkistystapahtumin ja mm. kulttuuriseteleillä. Yrityksellä on vahva ja laaja osaaminen talotekniikka-alalla, jolloin myös tuki yrityksen sisäisesti on sujuvaa. Lisäksi hyvät työkaverit tekevät työnteosta mukavaa!”
 • ”Assemblininlla henkilökunta koetaan aidosti voimavaraksi ja menestyksen tärkeäksi osatekijäksi, eikä vain välttämättömäksi pahaksi. Assemblinilla on reilu meininki.”
 • ”Hyvä henki ja eri aselajit auttavat toisiaan tarvittaessa. Erittäin hyvät asentajat, joiden kanssa mukava tehdä töitä.”

Haku ja yhteydentotot

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävään mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, tai meillä työskentelystä, soita Hannulle tai lähetä hänelle sähköpostia.

Etsitään yhdessä asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. Assemblinilla teet merkityksellistä työtä parhaiden talotekniikan ammattilaisten ympäröimänä. Tervetuloa meille!

Tervetuloa meille!

Lisätietoja

Huoltopäällikkö, Kylmä
Hannu Wist
hannu.wist@assemblin.fi 
Puh. 040 574 3231

Jos vielä mietit, tutustu meihin lisää meidän sosiaalisen median kanavissa:

Täytäthän hakemuksen alla olevalle lomakkeelle.

Teemat: ,

Hakulomake

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 2.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 2.
   Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.