Saneerattu huone

Miten omakotitaloon toteutetaan käytännössä maalämpö? Katso video!

Oletko miettinyt, miten omakotitaloon toteutetaan käytännössä lämmitystavan muutos maalämpöön? Tai mitä maalämmöllä lämmittäminen maksaa?

Tom Allen Senera Oy on Suomen parhaimpia maalämpöratkaisuiden toimittajia yli 25 vuoden kokemuksella ja yli 12 000 toteutetulla projektilla. Nyt Tom Allen Senera on toteuttanut videosarjan yhteistyössä Kimmo Ohtosen kanssa. Videosarjassa seurataan, kuinka Ohtosen kodissa pellettilämmitys vaihtuu maalämpöön.

Katso ensimmäinen jakso tästä.

Kimmo Ohtonen on palkittu kirjailija, toimittaja, juontaja, luennoitsija sekä tv-persoona. Kimmon tv-ura alkoi vuonna 2005 Iso-Britanniasta, jossa hän työskenteli BBC.llä ja ITV:lla dokumenttien ja ajankohtaisohjelmien parissa. Suomessa Ohtonen tunnetaan ohjelmista kuten Puoli Seitsemän (YLE TV1) ja Ulos luontoon (YLE TV1).

Videosarja on kolmeosainen ja jaksot julkaistaan viikon välein – seuraa Tom Allen Seneraa Youtubesta ja innostu sinäkin maalämmön helppoudesta!

Assemblin Finland tavoittelee kohti yhteistä päämäärää – olemme vuoteen 2027 mennessä rakennusten vihreän siirtymän #1 toteuttaja Suomessa. Assemblin Finlandiin kuuluvat Assemblin Oy tytäryhtiöineen, Tom Allen Senera tytäryhtiöineen ja Fidelix tytäryhtiöineen. Suomessa meitä on yli 800 ammattilaista 13 eri yrityksessä. Yhdessä teemme yli 190 M€ liikevaihtoa ja meidät löytää kymmeniltä eri paikkakunnilta. Ammattitaitomme kattaa kaiken energiasaneerauksista rakennusautomaatio- ja lämpöpumppuratkaisuihin.

Ota yhteyttä


Jimi Puustinen
Omakotitalot
Puh. 040 539 9506
jimi.puustinen@tomallensenera.fi