IV mittaus- ja säätöasentaja

Assemblin suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Asennuksista huolehtivat osaavat työntekijät, joilla on sydän paikallaan. Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on kasvava, vastuullinen ja jossa työkavereinasi ovat talotekniikka-alan huippuasiantuntijat? Hae meille!

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani kiinteistön koko elinkaaren ajaksi. Järjestelmiä ei arjessa huomaa, mutta ne saavat rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Asennamme, huollamme ja suunnittelemme Suomessa LVISAK-järjestelmiä sekä toteutamme energiatehokkuusprojekteja.

Vahvistamme osaamistamme ja etsimme Helsinkiin Teknisiin Palveluihin vakituiseen työsuhteeseen IV-mittaus ja säätöasentajaa.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä vähintään 5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Hakemamme henkilö on IV mittaus- ja säätöasennuksien ammattilainen, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn sekä omaa aktiivisen työotteen. Työ on asiakaspalvelutyötä, jota tehdään yksin sekä tiimeissä asiakaskohteissamme, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia ratkaista ongelmia yhdessä eri ammattilaisten kanssa. Lisäksi toivomme valmiutta sitoutua monipuoliseen työhön ja tähän loistavaan porukkaan.

Assemblinilla olet osa meitä

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän alan parhaassa organisaatiossa ensiluokkaisten tuotteiden ja merkittävien asiakkaiden parissa. Assemblininilla henkilökunta koetaan aidosti voimavaraksi ja menestyksen tärkeäksi osatekijäksi.

Meillä saat kattavan perehdytyksen, erilaisia kehittymismahdollisuuksia sekä tiimisi tuen ja turvan. Arvostamme myös työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja haluamme kannustaa työntekijöitä liikkumaan sekä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan tarjoamalla esimerkiksi;

 • virikeseteliedun
 • liikuntakokeiluja ja virkistyspäiviä
 • lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi työntekijämme on vakuutettu työajan lisäksi myös vapaa-ajalla, ja vakuutus kattaa melkein kaiken vapaa-ajan harrastustoiminnan.
 • ja monia muita etuja!

Assemblin Oy työnantajana työntekijöidemme näkökulmasta

Mittaamme ja seuraamme vuosittain henkilöstömme hyvinvointia, kehittymistä ja jaksamista muun muassa henkilöstötyytyväisyyskyselyn avulla. Tästä alta löydät kommentteja tulevien työkavereidesi sanomana:

 • ”Yrityksellä on vahva ja laaja osaaminen talotekniikka-alalla, jolloin myös tuki yrityksen sisäisesti on sujuvaa. Lisäksi hyvät työkaverit tekevät työnteosta mukavaa!”
 • ”Assemblininlla henkilökunta koetaan aidosti voimavaraksi ja menestyksen tärkeäksi osatekijäksi, eikä vain välttämättömäksi pahaksi. Assemblinilla on reilu meininki.”
 • ”Hyvä henki ja eri aselajit auttaa toisiaan tarvittaessa. Erittäin hyvät asentajat, joiden kanssa mukava tehdä töitä.”

Haku ja yhteydentotot

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, tai meillä työskentelystä, soita Jarmolle tai lähetä hänelle sähköpostia. Tavoitat Jarmon numerosta 044 410 3683 tai sähköpostitse jarmo.kiviranta@assemblin.fi

Etsitään yhdessä asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. Suunnitellaan ja toteutetaan hankkeet porukalla yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Assemblinilla teet merkityksellistä työtä parhaiden talotekniikan ammattilaisten ympäröimänä. Tervetuloa meille!

Lisätietoja


Jarmo Kiviranta
IV-huoltopäällikkö
jarmo.kiviranta@assemblin.fi
Puh. 044 410 3683

Täytäthän hakemuksen alla olevalle lomakkeelle.

Jos vielä mietit, tutustu meihin lisää meidän sosiaalisen median kanavissa:

Teemat: ,

Hakulomake

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 2.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 2.
   Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.