Ja sitten meillä oli putkiremontin yhteydessä se AHAA-elämys

Assemblin toteutti vuonna 2014 linjasaneerauksen Helsingin Kulosaaressa,  osoitteessa Svinhufvudintie 11. Saneeraus aloitettiin helmikuussa ja se valmistui lokakuussa.

-Assemblinin toteuttama putkiremontti toimi oikeastaan kruununa kolmevaiheiselle ja pitkäkestoiselle projektille, joka alkoi jo vuosituhannen vaihteessa, kertoo hallituksen puheenjohtaja Björn Eklund.

Kuvassa yllä  Svinhufvudintien saunaosasto

1960-luvulla valmistuneessa viiden portaan kerrostalossa saneerausprojekti alkoi jo 2000-luvun alussa talon ulkopuolisilla hulevesitöillä. Toisessa vaiheessa uusittiin kellaritilojen viemärit ja käyttövesirunkoputket. Kolmannessa vaiheessa tehtiin perinteinen putkiremontti, jonka toteuttajaksi valittiin Assemblin. Putkiremontissa uusittiin sähköt, viemärit, käyttövesiputket ja märkätilat.

-Kaikki meni hyvin ja jopa odotettua paremmin. Vaikka näistä putkiremonteista usein pelotellaan, niin tässä onnistuttiin mallikkaasti ja aikatauluissa pysyttiin, toteaa Eklund.

Toki pieniä ennakoimattomia yllätyksiä sattui matkan varrelle, mutta ne käsiteltiin saman tien ja eteenpäin päästiin jatkamaan nopeasti. Yhdessä toimiminen korostui saneerauksen aikana. Jo ennen projektin alkua Assemblinilta ehdotettiin ratkaisuja, jotka käsiteltiin nopeasti ja toteutustavasta sovittiin.

Yhdessä myös saatiin AHAA-elämys, kun mietittiin taloyhtiön saunan kohtaloa suunnittelijan, rakennuttajan ja talonyhtiön hallituksen kesken. Assemblin oli tiiviissä yhteistyössä taloyhtiön ja suunnittelijoiden kanssa saunan peruskorjauksen edetessä. Ennen saneerausta vanhat ja alkuperäisessä kunnossa olleet saunatilat eivät houkutelleet asukkaita.

Vanhaan saunatilaan on saneerauksen jälkeen perustettu pieni kuntosali, sillä uudet saunatilat rakennettiin vanhaan pannuhuoneeseen josta lämmönvaihdin siirrettiin kerrosta ylemmäs entiseen talonmiehen varastoon. Saunatilojen suunnittelijaksi saatiin arkkitehti, ja lopputulos on silmiä hivelevä. Nykyään kaikki saunavuorot ovat varattuja – eikä ihme. Saneeratut saunatilat nostavat koko kiinteistön arvoa.

Kuvassa yllä  Svinhufvudintien saunaosasto

-Kyllä tässä saneerauksessa Assemblinin henkilökunnan ammattitaito korostui. Takuuaikanakaan ei juurikaan korjauksia ole tarvinnut tehdä. Kaikki tuli kohdilleen ensimmäisellä kerralla, summaa Eklund ajatuksiaan putkiremontista.

Assemblinin Linjasaneeraus -liiketoimintayksiköllä on takanaan usean vuosikymmenen kokemus linjasaneerauksista. Asiakkaat tuntevat meidät siitä, että toteutamme linjasaneeraukset aina asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Kaikki toteutusmallit onnistuvat.

Olemme siellä missä sinäkin. Sinua varten.

Lisätietoja

Etelä-Suomi Linjasaneeraus
Arto Kuhna
p. 040 501 2686
arto.kuhna@assemblin.fi