Assemblinin fokus tulevaisuudessa

Assemblinin tulostrendi Suomessa ei ole ollut toivotunlainen ja takana on useampi vaikea vuosi. Assemblin on ollut monen myllerryksen keskellä viimeiset kolme vuotta, jolloin on tehty paljon tulokseen vaikuttavia muutoksia. Nyt vaadittiin johtotason henkilömuutoksia uuden lehden kääntämiseksi. Osana muutosprosessia on myös pääkonttorin siirtyminen Helsingin Konalasta kevään 2017 aikana uusiin toiminnallisempiin tiloihin.

Pääomistajana toimivalla Tritonilla on vankka luotto Assemblinin tekemiseen. Vakavaraisen omistajan avulla Assemblinin on mahdollisuus kehittyä vahvaksi yritykseksi, jolla on hyvä kannattavuus.

-Keskitymme perusasioihin sekä kannattavuuteen. Fokuksemme on nimenomaan huoltoliiketoiminnan kehittämisessä sekä projektinhallinnan rajapintojen toimivuudessa ja tiedon jakamisen haasteissa, kertoo Assemblin Oy:n vt. toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Mats Wäppling.

Lisäksi Assemblin pitää keskiössä omat työntekijänsä. Talotekniikka on ennen kaikkea ihmisbisnestä ja hyvillä omilla resursseilla sekä kumppaneiden avulla  on mahdollisuus luoda uusia toimintamalleja toiminnan kehittämiseksi.

Lisätietoja

Mats Wäppling
p. +46 706450321

Jarno Anttalainen
jarno.anttalainen@assemblin.fi
p. 040 661 4379