Suomalainen Kirjakauppa

Assemblin ja Suomalainen kirjakauppa yhteistyössä


Assemblinin Tekniset Palvelut ja 
Suomalainen Kirjakauppa ovat tehneet yhteistyötä useiden vuosien ajan. Asiakas arvostaa erityisesti Assemblinin ammattitaitoisissa sähköasentajissa nopeita töiden läpivientiaikoja ja aikatauluissa pysymistä. Yhteistyön saa toimimaan kitkatta, kun asiakkaan luottokumppanina toimivat aina nimetyt Assemblinin asentajat.

Turun Hansa-kauppakeskuksen Suomalaisen Kirjakaupan saneerauksessa uusimme liiketilan valaisimet, kassat, kamerat ja äänentoiston. Myymälän uusimisessa erityistä oli konseptiuudistus, työergonomiaa parantava sähköpöytäkassa ja siirtyminen energiatehokkaisiin LED-kohdevaloihin.

Hansa-kauppakeskuksen Suomalainen kirjakauppa tunnetaan erityisesti laajasta kirjavalikoimasta, Turku-aiheista teoksista, kattavasta askartelutarvikevalikoimasta sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Asiakkaita ei uudistus onneksi pitkään haitannut, sillä saneeraus toteutettiin viikon aikana lokakuussa 2016.

– Pitkä yhteistyö on luottamusta kumpaankin suuntaan. Tätä arvostaa sekä Assemblin, että Suomalainen Kirjakauppa, toteaa Suomalaisen Kirjakaupan liikepaikkapäällikkö Ari Hokkanen

Lisätietoja

Mirka Vesaniemi
Liiketoimintajohtaja
Tekniset Palvelut
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
p. 040 566 9929