Stockmann

Assemblinin sähköasennuksen ammattityötä näköalapaikalla Helsingin Stockmannilla


Stockmann uudisti vastikään Helsingin tavaratalossaan naisten asusteosaston valaistusta. Assemblin Tekniset Palvelut oli mukana yhtenä yhteistyökumppanina tässä kansainvälisten toimijoiden projektissa asentamassa asusteosaston kaluste-, erikois- ja kohdevalaistuksia.

Assemblinin sähköasennusprojektiin kuului vanhan purkamisen ja siistimisen lisäksi sähköverkon järkeistäminen nykyvaatimusten mukaiseksi. Yhteistyössä tilaajan kanssa lisäksi kehitettiin valaistuksen ohjaus tiloihin ja tarpeisiin sopivaksi.

 – Kohde on kunnioitusta herättävä ja oli hienoa päästä mukaan toteuttamaan uudistusta. Työt toteutettiin lomakaudella kansainvälisellä tiimillä asiakkaita huomioiden, laadusta ja aikatauluista tinkimättä, todetaan Assemblinilta.

Naisten asusteosaston saneerauskalusteiden ja sisustuselementtien uusiminen oli osa Stockmannin tavaratalon ilmeen muutosta. Käsilaukkuosaston uudistus toteutettiin katutason Argoksen kiinteistöön, jossa on valoaukko 6.kerrokseen asti.

 -Projektin tavoite oli luoda Helsinkiin aivan uuden tyyppinen asusteosasto, joka palvelee asiakkaita monipuolisella valikoimalla, kertoo Eeva Hyrki Stockmannilta.

 Saneeraus haluttiin tehdä kunnioittaen kiinteistöä ja samalla sijoittaa käsilaukut arvoisilleen paikoille.

 -Saavutimme tavoitteet uuden tyyppisestä projektista ja aikataulussa myös pysyttiin. Ja mikä parasta; niin uudet kuin vanhat asiakkaat ovat löytäneet osaston. Olemme saaneet osastosta paljon positiivista palautetta, jatkaa Eeva Hyrki.

Lisätietoja

Mirka Vesaniemi
Liiketoimintajohtaja
Tekniset Palvelut

mirka.vesaniemi@assemblin.fi
p. 040 566 9929