SOL Kiinteistö Oy Vanha Talvitie 19

SOL  ja Assemblin ovat tehneet yhteistyötä jo muutaman vuoden ajan muun muassa kiinteistön huoltopalveluissa ja rakentamalla kokonaisvaltaisia palvelusopimuksia asiakkaillemme. Nyt pääsimme toteuttamaan Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan Kiinteistö Oy Vanha Talvitie 19 kiinteistön kolmannen kerroksen muutostyöhankkeen.

Assemblin_sol.jpg

SOL:n pääkonttorin SOL City:n kolmannen kerroksen tuotanto- ja varastotiloihin (yli 1 000m2) toteutettiin Assemblinin toimesta täydellinen toimistosaneeraus, jossa Assemblin vastasi LVISA-töistä. Assemblin toteutti kohteeseen myös LVISA-suunnittelutyöt. Tilat toimivat aikaisemmin tyhjänä tuotanto- ja varastotilana, jotka SOL halusi muuttaa vuokralaistiloiksi kasvavan Kalasataman alueella.

– SOL teetti hankkeen kilpailutusta varten suunnitelmat talvella 2016-17. Kilpailutuksen edetessä päädyimme kolmen urakoitsijan malliin jotka toteuttivat hankkeen, LVISKA urakoitsijaksi valikoitui Assemblin. Assemblilla oli selkeimmät synergiaedut talotekniikan kokonaisvaltaisesta ja kustannustehokkaasta toimintamallista. Hankkeeseen tuli tilaajantaholta yllättäviä aikatauluhaasteita, haasteista selvittiin joustavasti neuvotellen erinomaiseen lopputulokseen. Tilat ovat menneet hyvin vuokralle jo ennen kuin hanke luovutettiin tilaajalle, toteaa SOL palvelut Oy:n asiakkuus- ja kehitysjohtaja Lauri Leppä.

Projekti toteutettiin kevään 2017 aikana ja avarat ja valoisat tilat ovat nyt valmistuneet vuokralaisia varten.

Lisätietoja

Mirka Vesaniemi
Liiketoimintajohtaja
Tekniset Palvelut
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
p. 040 566 9929 

SOL on kansainvälinen palvelualan perheyritys, jonka palvelut kattavat siivous-, toimitila-, kiinteistö-, turvallisuus-, henkilöstö- ja pesulapalvelut.