Metsä Groupin pääkonttori

Assemblin uusi Metsä Groupin pääkonttorin IV-koneen


Revontulentiellä Tapiolassa sijaitsevaan Kiinteistöosakeyhtiö Metsätapiolaan toteutetaan kiinteistösaneerausta. Metsätapiolan A-osan toimistotilat on uudistettu nykyaikaisiksi monitilatoimistoiksi. Tilankäytön tehokkuus on noussut merkittävästi.
Assemblin uusi kohteessa A-osan IV-koneen kesän 2017 aikana.

Kiinteistön ilmanvaihtokoneen vaihtaminen ja uusiminen vaativat useita eri työvaiheita. Metsä Groupin pääkonttorissa oli täysi tohina kymmenen viikon ajan, jolloin toteutettiin kaikki suunnittelutyöt, suojaamiset, purkutyöt, muutokset ja asennukset. Rakennuksen ilmanvaihtokone on kokoluokaltaan merkittävän kokoinen: kone palvelee kokonaisuudessaan jopa seitsemää kerrosta.

– Projekti oli aikataulullisesti erittäin nopea; itse IV-koneen vaihtotyö tehtiin heinäkuussa, jolloin pystyimme minimoimaan työstä aiheutuvaa haittaa kiinteistössä työskenteleville ihmisille, kertoo Assemblinin projektipäällikkö Jarmo Kiviranta.

–  Assemblin vakuutti aktiivisella ja ammattitaitoiselle tekemisellään. Kaikkiaan projekti pysyi tiukassa aikataulussaan ja haitat toimistokäyttäjille olivat minimaaliset kertoo Metsä Groupin kiinteistöjohtaja Hannu Havanka

Kilpailutusvaiheessa toimme esille energiatehokkaan vaihtoehtoisratkaisun, jonka avulla pystyimme saavuttamaan Metsä Groupin toivoman ripeän aikataulun.

Assemblin_metsa_group_4.jpg

Kiinteistöosakeyhtiö Metsätapiola on Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen ja Metsä Groupin yhdessä omistama kiinteistö. Kiinteistön materiaaleina on käytetty aitoja ja kestäviä luonnonmateriaaleja. Itse kohteelle on myönnetty LEED-Gold sertifikaatti.

Lisätietoja

Mirka Vesaniemi
Liiketoimintajohtaja
Tekniset Palvelut
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
p. 040 566 992