Kauppakeskus Citycenter

Assemblin suunnitteli ja toteutti Citycenterin valaistuskonseptin


Assemblinin
Tekniset Palvelut suunnitteli ja toteutti  Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan kauppakeskus Citycenterin ”Makkaratalon” valaistuskonseptin.

Konseptissa on otettu tarkoin huomioon loppuasiakkaan tarpeet ja toiveet. Valaistuskonseptin päivityksellä luodaan yleisiin tiloihin valoisuudentuntua ja tilasta saadaan kauppakeskusmainen kokonaisuus. Tavoitteena on saada asiakas pysähtymään ja viihtymään liiketiloissa. Uusi valaistuskonsepti, sen valaisinvalinnat sekä Dali-ohjaus parantavat kiinteistön energiatehokkuutta, vähentää valaistuksen huoltotarvetta ja alentaa käyttökustannuksia.

– Olemme kiinnittäneet huomiota valaistusta suunnitellessa asiakasvirtojen ohjaamiseen ja toimivaan kokonaisuuteen. Toimivalla valaistuksella on merkittävä vaikutus siihen, kuinka kauan asiakkaat ovat niin liikkeissä kuin kauppakeskuksessakin, summaataan Assemblinilta.

Konseptisuunnittelun lisäksi Assemblin toteutti kohteen asennustyöt ja uusi yleisilme on ollut asiakkaiden nähtävissä jo loppusyksystä 2016.

– Meillä on tavoitteena, että kauppakeskus Citycenterissä asiakkaan on helppo liikkua ja he viihtyvät. Hyvin toimiva valaistus takaa sen, että vuokralaiset tulevat oikealla tavalla esille. Kauppakeskuksen pitää olla toimiva kaupallinen kokonaisuus, kertoo kauppakeskuspäällikkö Tiina Fågel.

Lisätietoja


Mirka Vesaniemi

Liiketoimintajohtaja
Tekniset Palvelut
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
p. 040 566 9929