Kaunialan sairaala

Kaunialan sairaalan kylmätilat uudistuivat Assemblinin ammattitaidolla


Assemblin tarjoaa asiakkailleen aina tarpeiden mukaisia palveluita, oli kysymyksessä sitten uudiskohde tai saneeraus. Kaunialan sairaalassa Assemblinin 
Tekniset Palvelut päivitti kylmähuoneiden tekniikan vastaamaan tämän päivän tarpeita. Saneerauksen yhteydessä uusittiin myös kylmätilojen valaistus LED-valoiksi kaikkiin 12 kylmähuoneeseen.

Tekniikan uusimiseen käytettiin elektronista Carelin automatiikkaa, joka mahdollistaa niin kohteessa kuin etänäkin tarkat säädöt sekä seurannan.

Assemblin asensi asiakkaan käyttöön myös etähallintapalvelut, joka mahdollistaa muutosten tekemisen kylmähuoneiden asetuksiin suoraan tietokoneelta. Myös laitteiden toimintaan liittyvät raportit ovat kätevästi tulostettavissa omalta tietokoneelta. Kaunialan sairaalan huoltomies ja keittiön emäntä kiittävät uutta tekniikkaa ja etähallintaa, sillä kylmäjärjestelmän hallinnointi ja kirjanpito ovat nyt helppokäyttöisiä.

Erityistä kiitosta Assemblinin Tekniset Palvelut saivat urakantoteutusvaiheesta. Sairaalan keittiö oli koko saneerauksen ajan käytössä kylmä- ja pakastekonttien avustuksella. Tämä mahdollistui huolellisella suunnittelulla sekä esivalmistelulla. Eristämällä keittiön valmistetilat kokonaan pölytiiviillä seinillä urakka-alueesta, varmistettiin keittiön toiminta puhtaassa ympäristössä.

Lisätietoja

Mirka Vesaniemi
Liiketoimintajohtaja
Tekniset Palvelut
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929