Hotelli Hilton Helsinki Strand

Hotelli Hilton Helsinki Strandin perusparannus sai viimeisen silauksen

Assemblinin Tekniset Palvelut oli yhtenä kumppanina saneeraamassa Helsingin Hakaniemenrannassa sijaitsevan hotelli Hilton Helsinki Strandin konferenssitiloja. Vastikään perusparannuksessa ollut hotelli valmistui kokonaisuudessaan, kun kaikki yhdeksän kokoushuonetta uusittiin kaapeloinnin, valaistuksen ja sähkönjakelun osalta.

Korkeatasoisella hotellilla oli tarkat vaatimukset toimivuuden ja viihtyisyyden osalta.

– Halusimme tarjota vieraillemme mahdollisimman korkealaatuista, mutta helppokäyttöistä tekniikkaa. Uudistuksessa onnistuttiin hienosti. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, kertoo Hilton Helsinki Strandin operatiivinen johtaja Jani Jernström.

Omat haasteensa toi projektille tiukan aikataulun lisäksi asiakkaan nopeaa reagointia vaativat lisätoiveet. Erityistä kiitosta Assemblin sai projektiin liittyen kärkimiehen ammattitaidosta ja asiantuntemuksesta. Kaikki toiveet pystyttiin toteuttamaan, koska yhteistyö toimi hyvin eri osapuolten kesken ja projektin- ja laadunhallinta olivat kunnossa.

Lopputulos on hotellin kaikkien standardien mukainen ja viimeistelyjälki silmiä hivelevä.

-Ammattitaito ja asiantuntemus näkyvät kaikkialla konferenssitiloissa. Oikeanlaisten osaajien kanssa on ilo työskennellä yhdessä, kerrotaan Assemblinin Teknisistä Palveluista.

Korkeatasoisella hotellilla oli tarkat vaatimukset toimivuuden ja viihtyisyyden osalta.

Lisätietoja

Mirka Vesaniemi
Liiketoimintajohtaja
Tekniset Palvelut
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
p. 040 566 9929