Turkuun lisävahvistusta – Juha Laine projektipäälliköksi sähköurakointiin

Nimitysuutinen

Älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja toteuttavan Assemblinin Turun Talotekniikkaurakointiin projektipäälliköksi on nimitetty Juha Laine 1.8.2022 alkaen. Assemblin Oy on osa Pohjoismaista Assemblin-konsernia, joka työllistää yli 6 000 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Juha_Laine_nimitys

Kuva: Juha Laine Turkuun projektipäälliköksi.

Sähkö- ja automaatioinsinööri Juha Laine on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin projektipäälliköksi. Laine työskentelee Turun toimipisteessä sähköurakoinnissa. Laine on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Granlund Oy:ssä sekä Saipu Oy:ssä. Hänellä on myös yli 10 vuoden asentajatausta sekä kattava kokemus niin projektivetämisestä kuin sähköasiantuntijan työtehtävistä.

– Nyt takana on jo muutama kuukausi täällä Assemblin Oy:n riveissä. On ollut hienoa päästä mukaan Turun konttorille rautaisten ammattilaisten työkaveriksi. Assemblinin arvot ja tavat hoitaa projekteja on juuri sitä mitä itse arvostaa, sekä on ollut hienoa huomata kuinka Assemblinilla kehitetään ja panostetaan omaan toimintaa, kertoo projektipäällikkö Juha Laine.

Laineen työtehtäviin kuuluvat kustannuslaskenta, työmaiden työnjohdolliset tehtävät sekä projektien hoitaminen. Turun sähköurakoinnissa työskentelee 15 sähköasentajaa, 3 projektipäällikköä sekä sähköpiirtäjä.

– Tällä porukalla ja asentajatiimeillä on todella hyvä meininki – ja se näkyy niin asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemme. Juha on loistava lisä meidän urakkapuolellemme ja on ollut mukava huomata, että hän taitaa jopa itsekin viihtyä meillä, toteaa Turun Aluejohtaja Ari Oksanen pilke silmäkulmassa.

Yhteystiedot


Assemblin Oy
Projektipäällikkö
Juha Laine
juha.laine@assemblin.fi
p. 045 319 7189

Assemblin Oy
Aluejohtaja
Ari Oksanen
ari.oksanen@assemblin.fi
p. 044 230 2384

Assemblin

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.