Teemu Karpasuo LVI-yksikönpäälliköksi Assemblinille

Älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja toteuttavan Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakoinnin  LVI-yksikönpäälliköksi on nimitetty LVI-työteknikko Teemu Karpasuo.

Karpasuo aloittaa tehtävässään 1.8.2021 ja hän työskentelee Helsingin toimipisteessä. Karpasuon vastuualueisiin kuuluvat esihenkilövastuun ja operatiivisen toiminnan varmistamisen lisäksi asiakaskontaktointi ja neuvottelut sekä sisäinen yhteistyö yhdessä muiden yksiköiden kanssa.

Karpasuo on työskennellyt Assemblin Oy:ssä IV-asennuspäällikkönä vuodesta 2019 alkaen. Ennen Assemblinia Karpasuo on työskennellyt muun muassa YIT kiinteistötekniikka Oy:ssä, Halmesvaara Oy:ssä ja Bravida Finland Oy:ssä.

Karpasuo on pitkänlinjan ammattilainen sekä itse urakkaprojektien vetämisessä, että esihenkilötyöskentelyssä.

– Mahtavaa olla luottamuksen arvoinen. Pääsen uudessa tehtävässäni jatkamaan koko LVI-tiimimme parissa, ja kehittämään myös omaa osaamistani, toteaa Teemu Karpasuo.

– Teemun nimitys LVI-yksikönpäälliköksi oli suorastaan luonnollinen jatkumo hyvin menneelle ajalle asennuspäällikkönä. Tunnen Teemun jo yli kymmenen vuoden ajalta ja Teemu on loistotyyppi, jolla on erittäin hyvä ote esihenkilötyöskentelyyn ja siihen, että hänellä pysyy kaikki langat käsissä. Kiitos Teemu kun tartuit haasteeseen sekä onnittelut uudesta pestistä, toteaa Assemblin Oy:n operatiivinen johtaja Jukka Jäppinen.

Lisätietoja nimityksestä


Teemu Karpasuo
LVI-yksikönpäällikkö
teemu.karpasuo@assemblin.fi
Puh. 044 410 3720

Jukka Jäppinen
Operatiivinen johtaja
jukka.jappinen@assemblin.fi
Puh. 050 390 1436