Pidä huolta itsestäsi, ja pidetään huolta toisistamme!

Elämme epävarmuuden aikaa. Uusi koronavirus COVID-19 leviää ympäri maailmaa, ja torjuntatoimet vaikuttavat sekä yksilöihin, että Assembliniin yrityksenä. Nyt tarvitaan nöyryyttä suuren epävarmuuden edessä ja mukautumiskykyä, kun tilanne elää jatkuvasti.

Haluan muistuttaa tässä vaikeassa tilanteessa muutamasta tärkeästä asiasta. Osa sairastuneista saa vain lieviä oireita ja tervehtyy parissa viikossa, mutta riskiryhmään kuuluvia henkilöitä on suojeltava. Meillä terveillä on vastuu yhteiskunnan pyörien pyörittämisestä ja samalla tartuntojen ehkäisystä, joka perustuu hyvään käsihygieniaan ja lähikontaktien välttämiseen. Haaste on osittain melkoinen, mutta meidän on tehtävä voitavamme. Viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti sairaana on lisäksi pysyttävä kotona. Lyhyellä aikavälillä tämä lisää sairauspoissaoloja ja kasvattaa samalla terveiden työtaakkaa. Kaikilla tulee olemaan rankkaa, mutta vaikeuksien keskellä meidän on autettava toisiamme ja oltava toistemme tukena.

Käymme asiakkaiden kanssa läheistä vuoropuhelua, jotta löytäisimme parhaat mahdolliset ratkaisut jokaiseen tilanteeseen. Lähdemme siitä, että jatkossa tehostamme entisestään henkilöstösuunnittelua ja mahdollisesti siirtelemään resursseja tavallista enemmän paikasta toiseen. Se ei ole optimaalista, mutta se on välttämätöntä, jotta toimintamme pidetään käynnissä. Assemblinissa tehdään hienoa työtä, josta voimme olla ylpeitä. Meillä on maailman parhaat työntekijät.

Konsernijohtomme ja perustamamme valmiusryhmät tekevät parhaansa, jotta eteen tulevat ongelmat saataisiin ratkaistua mahdollisimman hyvin. Seuraamme kehitystä ja pidämme tiiviisti yhteyttä asiakkaisiin, toimittajiin, omistajiin ja rahoittajiin. Yhteiskunnallisessa kriisitilanteessa on tärkeää panostaa hyvään ennakointiin, harkintaan ja yhteistyöhön. Mielestäni yhteiset arvomme toimivat tässä hyvänä ohjeistuksena:

Meillä on taitoa – Toimimme rauhallisesti ja rakentavasti tosiasioiden ja viranomaisten ohjeiden mukaan.

Meillä on tahtoa – Teemme punnittuja päätöksiä, joiden avulla selviämme kriisistä vaarantamatta tulevia toimintaedellytyksiä.

Meillä on sydäntä – Tuemme toisiamme ja pyrimme auttamaan asiakkaita ja muita sidosryhmiä mahdollisimman hyvin.

Pidä huolta itsestäsi, ja pidetään huolta toisistamme.

Terveisin, 
Magnus Eriksson

Yhteydenotot

Magnus Eriksson
Toimitusjohtaja
magnus.eriksson@assemblin.fi 
Puh. 050 568 9900

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 917 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.