Nimitysuutisia talotekniikka-yksikössä

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Talotekniikkaurakointiin Helsinkiin ja Turkuun. Tervetuloa Assemblinille!

Väkiparta Teemu

LVI-insinööri Teemu Väkiparta on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin LVI-projektinhoitajaksi. Väkiparta työskentelee Turun toimipisteessä ja hän on aloittanut työtehtävässään 1.3.2021. Hänen työtehtäviin kuuluvat projektinhoitotehtävät sekä laskentatyöt. Väkiparta on aikaisemmin työskennellyt muun maussa Calto Oy:ssä, Rudus Oy:ssä ja Suomen Jääkylmä Oy:ssä.

Marika_Kivimaki_Assemblin_MV_2

Marika Kivimäki on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin LV-tarjouslaskijaksi. Kivimäki työskentelee Helsingissä Lassilan toimipisteessä ja hän aloittanut työtehtävässään 1.1.2021. Kivimäki valmistuu kesän aikana LVI-insinööriksi Metropolia ammattikorkeakoulusta. Hän on aikaisemmin työskennellyt Assemblinilla projektinhoitajana LV-urakoinnissa sekä putkiasentajana vuodesta 2017 alkaen. Hänen vastuualueisiin kuuluvat urakkalaskennan työtehtävät ja hän kokee, että työkokemus projektipuolelta tukee uusia työtehtäviä.

Jani_Seppa._MV

Jani Seppä on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin IV-projektinhoitajaksi. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja on aloittanut työtehtävässään 5.3.2021. Seppä on aikaisemmin työskennellyt IV-asentajana sekä IV-työnjohtotehtävissä. Työn ohella Seppä opiskelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa LVI-insinööriksi ja hän valmistuu kevään aikana.

Lisätietoja nimityksistä

Talotekniikka Turku
Ari Oksanen
ari.oksanen@assemblin.fi
Puh. 044 230 2384

Talotekniikka Helsinki
Jukka Jäppinen
jukka.jappinen@assemblin.fi
Puh. 050 390 1436