Nimitysuutisia Assemblinilta

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Rakennusautomaatiourakointiin Helsinkiin ja Tampereelle. Tervetuloa Assemblinille!

Virtanen MiikkaMiikka Virtanen on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Helsinkiin projektinhoitajaksi 12.10.2020 alkaen. Virtanen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Caverion Suomi Oy:ssä ja Fidelix Oy:ssä.

Jaurakkajärvi JuhaniJuhani Jaurakkajärvi on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Tampereelle projektinhoitajaksi 19.10.2020 alkaen. Jaurakkajärven työtehtäviin kuuluvat muun muassa projektinhoito, ohjelmointi ja käyttöönotto. Jaurakkajärvi on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Adconsys Oy:ssä sekä yrittäjänä.

Ville_Pietikainen_MVVille-Mikko Pietikäinen on nimitetty Assemblinin Helsingin Automaatiourakointiin Insinööriharjoittelijaksi 1.12.2020 alkaen. Pietikäinen opiskelee töiden ohelle ammattikorkeakoulu Metropoliassa automaatiotekniikkaa. Ennen Assemblinia Pietikäinen on työskennellyt muun muassa automaatiosuunnittelijana sekä sähkö-, että kunnossapitoasentajana.

Tom_MVAutomaatiotekniikan insinööri Tom-Ilia Tsereh on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Projektinhoitajaksi. Tsereh työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut työtehtävässään 23.11.2020. Hänen työtehtäviin kuuluvat projektinhoidolliset tehtävät kuten toteutussuunnittelu. Tsereh on työskennellyt aikaisemmin muun muassa tutkimus- ja kehitystyössä robotiikan parissa.

Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on kasvava, vakavarainen ja jossa työkavereinasi ovat talotekniikka-alan huippuasiantuntijat? Assemblin suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Asennuksista huolehtivat osaavat työntekijät, joilla on sydän paikallaan. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täältä.

Lisätietoja

Rakennusautomaatiourakointi
Etelä-Suomi
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 1424

Rakennusautomaatio
Pirkanmaa
Markku Kivilähde
markku.kivilahde@assemblin.fi
Puh. 050 469 5381