Nimitysuutisia Assemblin Oy:ssä

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Talotekniikkaurakointiin Helsinkiin ja Turkuun, Tampereen Etähallintapalveluihin sekä Helsingin Teknisiin Palveluihin. Tervetuloa Assemblinille!

LVI-insinööri Toni Helander on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin LVI-projektipäälliköksi. Helander työskentelee Turun toimipisteessä ja hän on aloittanut työtehtävässään 26.7.2021. Helander opiskelee työn ohella energiatekniikan diplomi-insinööriksi: ”Täällä Turun toimipisteellä on loistava yhteisöllinen porukka ja on mahtavaa, että pääsen osaksi tätä porukkaa. Tuon mukanani omaa projektiosaamistani ja ehkä tulevaisuudessa hieman energiaosaamistakin”, toteaa Toni Helander. Ennen Assemblinia Helander on työskennellyt muun muassa LVI-projektipäällikkönä Are Oy:ssä ja Wallac Oy:ssä.

Sähköteknikko Ari Hiitola on nimitetty Assemblin Oy:n Teknisiin Palveluihin projektipäälliköksi. Hiitola työskentelee Helsingin toimipisteessä Teknisten Palveluiden sähköyksikössä ja hän on aloittanut työtehtävässään 16.8.2021. Hiitolan työtehtäviin kuuluuvat projektit, esihenkilötehtävät sekä tarjouslaskenta. Hän on työskennellyt alalla jo 30 vuotta sekä asentaja-, että toimihenkilötehtävissä muun muassa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä, Are Oy:ssä, ISS Palvelut Oy:ssä ja Lemminkäinen Talotekniikka Oy:ssä: ”Mukavaa päästä Jounin vetämään nuorekkaaseen porukkaan mukaan. Pääsen osaksi mielenkiintoisia projekteja ja edelleen kehittymään talotekniikan monimuotoisessa maailmassa”, toteaa Ari Hiitola.

AMK Insinööri Roope Mutenia on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin Asennuspäälliköksi. Mutenia on työskennellyt Assemblinilla vuodesta 2012 lähtien ja uudessa työtehtävässään hän on aloittanut 1.8.2021. Ennen Assemblinia Mutenia on työskennellyt Tekmanni Oy:ssä sekä Lemminkäinen Talotekniikka Oy:ssä. Asennuspäällikön työtehtäviin kuuluvat muun muassa resurssisuunnittelu, asiakasyhteistyö sekä projektihoitajien tuki: ” Mahtavaa ottaa uusi rooli sähkötiimissämme ja päästä tukemaan nuorempia projektivetäjiä sekä kehittämään koko tiimin toimintaa.”

Automaatioinsinööri Tero Takala on nimitetty Assemblin Oy:n Etähallinta- ja elinkaaripalveluihin Energiamanageriksi. Takala työskentelee Tampereen toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 6.9.2021. Hänen työtehtäviin kuuluuvat kiinteistöjen etähallinta, olosuhteiden valvonta sekä energiakäytön kehittäminen. Takalalla on työkokemusta yli 20 vuoden ajalta sähköasentajan, että RAU-järjestelmäasiantuntijan huolto- ja ylläpitotehtävistä muun muassa Are Oy:ssä: ”Hienoa päästä mukaan hyvään porukkaan kehittymään energianhallinnan ja etäkäytön parissa. Tiimi on täynnä huippuosaajia, joiden kanssa on hyvä lähteä ratkomaan tulevaisuuden haasteita kiinteistöjen energianhallinnassa.”

Lisätietoja nimityksistä

Talotekniikka Turku
Ari Oksanen
ari.oksanen@assemblin.fi
Puh. 044 230 2384

Talotekniikka Helsinki
Antti Pessa
antti.pessa@assemblin.fi
Puh. 041 510 6549

Tekniset Palvelut, Etelä-Suomi
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929

Etähallintapalvelut
Aki Nieminen
aki.nieminen@assemblin.fi
Puh. 040 9389 331