Nimitysuutisia Assemblin Oy:ssä – tervetuloa uudet työkaverit!

Assemblin on nimittänyt uusia huippuosaajia Talotekniikkaurakointiin Helsinkiin ja Turkuun. Tervetuloa Assemblinille!

LVI-Rakennusmestari Joonas Ahtonen on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin LV-projektinhoitajaksi. Ahtonen työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut työtehtävässään 11.10.2021: ”Mahtavaa päästä tähän porukkaan mukaan oppimaan itse uutta sekä tietysti tuomaan myös omaa osaamistani Assemblinille”, toteaa Joonas Ahtonen. Ennen Assemblinia Ahtonen on työskennellyt Bravida Finland Oy:ssä sekä LVI-Neloset Oy:ssä muun muassa projektihoitotehtävissä niin LV-urakoinnissa kuin sprinkleri-puolella.

Rakennusmestari (LVI) Otto Jäppinen on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin IV-projektipäälliköksi. Jäppinen työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän aloittanut työtehtävässään 25.8.2021: ”On hienoa päästä mukaan energiseen ja tekevään porukkaan. Lähden innolla toteuttamaan mielenkiintoisia hankkeita ja ohessa kehittämään omaa osaamistani”, kertoo Otto Jäppinen. Ennen Assemblinia Jäppinen on työskennellyt IV-projektipäällikkönä Are Oy:ssä ja LVI-projektipäällikkönä Rakennusliike Lehto Oy:ssä.

LVI-insinööri Laura Jokinen on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin IV-projektipäälliköksi. Jokinen työskentelee Turun toimipisteessä ja hän aloittanut työtehtäväsään 9.11.2021. ”Mahtavaa päästä osaksi Turun toimipisteen porukkaa. On hienoa päästä työskentelemään kokeneiden ammattilaisten kanssa, ja samalla kehittää omaa osaamistani”, toteaa Laura Jokinen. Ennen Assemblinia Jokinen on työskennellyt Uudenkaupungin Rakennus-Putkitus Oy:ssä ja Vesijohtoliike Hilakari & Kumppani Oy:ssä.

Lisätietoja

Talotekniikka
Varsinais-Suomi
Ari Oksanen
ari.oksanen@assemblin.fi
Puh. 044 230 2384

LVI-urakointi
Etelä-Suomi
Teemu Karpasuo
teemu.karpasuo@assemblin.fi
Puh. 044 410 3720