Nimityksiä Assemblinilla

Assemblin on nimittänyt uusia huippuosaajia talotekniikka- ja rakennusautomaatiourakointiin Turkuun, Poriin, Helsinkiin ja Tampereelle. Tervetuloa Assemblinille talotekniikan monitaiturit!

Juuso_Palmroos-1230114_MVJuuso Palmroos (s. 1994) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin LVI-projektinhoitaja harjoittelijaksi. Palmroos on aloittanut tehtävässään 21.10.2019 ja työskentelee Helsingin toimipisteessä. Palmroos jatkaa työn ohella opiskeluitaan ammattikorkeakoulu Metropoliassa LVI-rakennusmestariksi. Assemblinilla Palmroos on mukana tarjouslaskennassa, hankinnoissa ja projektinhoidossa yhdessä muun LVI-tiimin kanssa.  

 

Teemu_Karpasuo_2019-280002_MV

LVI-työteknikko Teemu Karpasuo (s. 1972) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin IV-asennuspäälliköksi. Karpasuo on aloittanut tehtävässään 28.10.2019 ja hän työskentelee Helsingin toimipisteessä. Karpasuon vastuualueisiin kuuluu esimiesvastuun ja liiketoiminta-alueen resursoinnin lisäksi muun muassa teknisen toteutuksen valvonta, asiakaskontaktointi ja neuvottelut. Karpasuo on aikaisemmin työskennellyt YIT kiinteistötekniikka Oy:ssä, Halmesvaara Oy:ssä ja Bravida Finland Oy:ssä.

 

Salminen_Riku_Assemblin

Riku Salminen (s. 1981) on nimitetty Assemblinin Rakennusautomaatiourakointiin projektinhoitajaksi. Salminen työskentelee Turun toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 1.10.2019.

 

 

 

jouni_lamminen_assemblin

Jouni Lamminen (s. 1964) on nimitetty Assemblinin Rakennusautomaatiourakointiin huolto- ja projektinhoitotehtäviin. Lamminen työskentelee Tampereen toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 16.9.2019. Lamminen on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Lassila & Tikanoja Oyj:ssä ja HT-Sähköpalvelu Oy:ssä.

 

 

Mikko_Vanhala_assemblin

Mikko Vanhala (s. 1987) on nimitetty Assemblinin Rakennusautomaatiourakointiin projektinhoitajaksi. Vanhala on aloittanut tehtävässään 7.1.2020 ja hän työskentelee Porin toimipisteessä. Vanhala suorittaa työnsä ohella Satakunnan ammattikorkeakoulussa automaatio- ja sähköinsinöörin muuntokoulutusta ja hän valmistuu tulevana syksynä. Vanhala suoritti myös työharjoittelujaksona Assemblinilla.

 

 

Lisätietoja


Rakennusautomaatio

Turku ja Pori
Reima Nurmi
reima.nurmi@assemblin.fi 
Puh. 050 469 5586

Rakennusautomaatio
Pirkanmaa
Markku Kivilähde
markku.kivilahde@assemblin.fi 
Puh. 050 469 5381

LVI-urakointi
Etelä-Suomi
Jukka Jäppinen
jukka.jappinen@assemblin.fi 
Puh. 050 390 1436

Assemblin kehittää, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Järjestelmiä ei arjessa huomaa, mutta ne saavat rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Asennuksista huolehtivat osaavat työntekijät, joilla on sydän paikallaan. Onnistumisen mahdollistavat tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva taustaorganisaatio. Sisin ratkaisee.