Nimityksiä Assemblinilla

Assemblin on nimittänyt uusia huippuosaajia Talotekniikka- ja Rakennusautomaatiourakointiin sekä Teknisiin Palveluihin Helsinkiin ja Tampereelle. Tervetuloa Assemblinille talotekniikan monitaiturit!

Jarmo_Merinen-1270002_MV_kotisivutLVI-teknikko Jarmo Meriläinen (s. 1965) on nimitetty Assemblinin Teknisiin Palveluihin LV-huoltopäälliköksi. Meriläinen työskentelee Helsingin Lassilan toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 3.2.2020. Meriläinen on työskennellyt LVI-alalla jo muutaman vuosikymmenen ja hänellä on kattava ja monipuolinen kokemus huoltopuolen työnjohdollisista tehtävistä.

Nurminen SamiSähköinsinööri Sami Nurminen (s. 1989) on nimitetty Assemblinin Automaatioyksikköön projektinhoitajaksi. Nurminen työskentelee Tampereen toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 10.2.2020. Nurmisen vastuu-alueina ovat projektinhoitotehtävät ja aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Fidelix Oy:ssä sekä Valmet Oyj:ssä.

Mikko_Pietikainen_Assemblin_MVMikko Pietikäinen (s. 1983) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin IV-projektinhoitajaksi. Pietikäinen on aloittanut tehtävässään 2.3.2020 ja työskentelee Helsingin toimipisteessä. Pietikäisen vastuu-alueina ovat projektinhoidolliset työtehtävät IV-urakoissa. Pietikäisellä on 15 vuoden työkokemus asentajan ja kärkimiehen työtehtävistä sekä 3 vuoden työkokemus projektihoitotehtävistä.

Pekka_Kyytinen_Assemblin_MVPekka Kyytinen (s. 1982) on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin tekniseksi asiantuntijaksi. Kyytinen on aloittanut tehtävässään 2.3.2020 ja hän työskentelee Helsingin toimispisteessä. Kyytisen työtehtäviin kuuluu muun muassa tarjouslaskenta. Kyytinen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa sähkö- ja automaatioasentajana Suomen LVIS-Huolto Oy:ssä.

 

Lisätietoja


Rakennusautomaatio
Pirkanmaa
Markku Kivilähde
markku.kivilahde@assemblin.fi 
Puh. 050 469 5381

LVI-urakointi
Etelä-Suomi
Jukka Jäppinen
jukka.jappinen@assemblin.fi 
Puh. 050 390 1436

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi  
Puh. 040 566 9929

Rakennusautomaatiourakointi
Etelä- ja Varsinais-Suomi
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi 
Puh. 040 550 1424

Assemblin kehittää, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Järjestelmiä ei arjessa huomaa, mutta ne saavat rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Asennuksista huolehtivat osaavat työntekijät, joilla on sydän paikallaan. Onnistumisen mahdollistavat tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva taustaorganisaatio. Sisin ratkaisee.