Nimityksiä Assemblinilla

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Talotekniikka- ja Rakennusautomaatiourakointiin Helsinkiin. Tervetuloa Assemblinille!

Oskari_Rytkönen_Assemblin_MV1Oskari Rytkönen (s. 1997) on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Insinööriharjoittelijaksi 30.3.2020 alkaen. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Rytkönen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa JIS-Automation Oy:ssä automaatioasentajana ja tällä hetkellä hän opiskelee töiden ohella automaatioinsinööriksi. Rytkösen työtehtäviin kuuluvat rakennusautomaation toteutussuunnittelu sekä käyttöönottotehtävät.

 

Daniel_Sulasalmi_Assemblin_MV1Daniel Sulasalmi (s. 1996) on nimitetty Assemblinin Automaatiohuoltoon Insinööriharjoittelijaksi 3.4.2020 alkaen. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Sulasalmi suorittaa töiden ohella automaatiotekniikan opintoja ja hän valmistuu automaatioinsinööriksi vuonna 2021.

 

 

Jaan_Turpela_MVJaan Turpela (s. 1991) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin IV-projektinhoitajaksi 4.5.2020 alkaen. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Turpela on aikaisemmin työskennellyt Aerator Oy:ssä sekä IV-alalla yrittäjänä. Turpelan vastuu-alueina ovat projektinhoidolliset työtehtävät IV-urakoissa.

 

 

Petri_Sonninen_MV1Petri Sonninen (s. 1992) on nimitetty Assemblinin talotekniikkaurakointiin LVI-projektinhoitoharjoittelijaksi kesän ajaksi 18.5.2020 alkaen. Sonninen työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Hän on aikaisemmin työskennellyt LVI-valvojana Valvontakonsultit Oy:ssä ja LVI-asentajana LVI-Tirronen & Jormakka Oy:ssä sekä Ylä-Savon LVI-Palvelu Oy:ssä. Sonninen opiskelee talotekniikkainsinööriksi.

 


Kasper Kari
(s. 1995) on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Insinööriharjoittelijaksi 2.4.2020. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Kari on työskennellyt aikaisemmin Inex Partners Oy:ssä automaatio-operaattorina ja hän valmistuu sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi loppuvuodesta 2020.

 

Lisätietoja


LVI-urakointi
Etelä-Suomi
Jukka Jäppinen
jukka.jappinen@assemblin.fi 
Puh. 050 390 1436

Rakennusautomaatiourakointi
Etelä- ja Varsinais-Suomi
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi 
Puh. 040 550 1424

Assemblin kehittää, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Järjestelmiä ei arjessa huomaa, mutta ne saavat rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Asennuksista huolehtivat osaavat työntekijät, joilla on sydän paikallaan. Onnistumisen mahdollistavat tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva taustaorganisaatio. Sisin ratkaisee.