Meillä on tahtoa, meillä on taitoa, meillä on sydäntä

Vuosi 2020 on ollut yksi kummallisimmista vuosista pitkään aikaan ja koronavirus on vaikuttanut meihin kaikkiin. Verrattuna moniin muihin toimialoihin rakennus- ja talotekniikka-ala ovat kuitenkin pystyneet jatkamaan toimintojaan suhteellisen normaalisti, vaikka myös mekin olemme kohdanneet haasteita.

10Assemblin_Mats┬®JohannaFond_2500x1406px

Pandemian aikana olen pohtinut ihmisen kykyä sopeutua nopeasti niin uusiin olosuhteisiin kuin löytämään uusia ratkaisuja. On vaikuttavaa nähdä, kuinka me muutimme nopeasti liiketoimintojamme ja löysimme uusia ratkaisuja voidaksemme työskennellä mahdollisimman turvallisesti pandemiasta huolimatta. Olen myös seurannut uuden rokotteen kehittämistyötä ja vaikuttunut lääketieteellisen tutkimuksen ponnisteluista ja tiedonvaihdosta vuonna 2020. Nyt näyttää siltä, että rokote on ulottuvillamme, mikä toivottavasti tarkoittaa sitä, että pystymme avaamaan yhteiskuntamme uudelleen.

Voima ja halu ratkaista ongelmia sekä löytää uusia polkuja on lähtökohtana kaikessa kehitys- ja innovaatiotyössä. Nämä ovat myös meidän työmme lähtökohtana. Kunnianhimoisena tavoitteenamme, yhdessä markkinoiden parhaiden työntekijöiden kanssa, on tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat talotekniset ratkaisut. Tämä tarkoittaa, että haluamme osallistua aktiivisesti alallamme tapahtuvaan muutokseen, pääasiassa ilmastonmuutoksen ja digitaalisten ratkaisujen parissa, mutta tietysti myös pandemian ohjaamana.

Työmme vaikuttaa miljoonien ihmisten jokapäiväiseen elämään. Älykkäisiin, energiatehokkaisiin asennusratkaisuihin perustuva terveellinen sisäympäristö ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää kuin nyt. LVI-järjestelmät muodostavat noin puolet energian loppukäytöstä EU:ssa ja talotekniikka-alan yrityksenä voimme todella myötävaikuttaa parempaan tulevaisuuteen.

Visiomme on luoda älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja – ihmisiltä ihmisille. Sitä minä ja kollegani olemme intohimoisesti tekemässä, ja jatkamme niin myös vuonna 2021. Kiitän ennen kaikkia työntekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita hyvästä yhteistyöstä vuoden 2020 aikana, ja samalla haluan toivottaa uutta, parempaa ja ympäristöystävällisempää vuotta 2021.

Pidetään huolta toisistamme!

Mats Johansson
Assemblin-konsernin toimitusjohtaja