Matti Hirvonen Assemblin Oy:lle LV-yksikönpäälliköksi

Nimitysuutinen

Älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja toteuttavan Assemblinin Helsingin Talotekniikkaurakointiin LV-yksikönpäälliköksi on nimitetty Matti Hirvonen 2.1.2023 alkaen. Assemblin Oy on osa Pohjoismaista Assemblin-konsernia, joka työllistää yli 6 300 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Matti Hirvonen 3.

Kuva: Matti Hirvonen Assemblin Oy:lle LV-yksikönpäälliköksi Helsinkiin

Matti Hirvonen on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin LV-yksikönpäälliköksi. Hirvonen työskentelee Helsingin toimipisteessä urakoinnissa. Koulutukseltaan Hirvonen on LVI-työteknikko ja hänellä on johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen on Hirvoselle tärkeää ja tällä hetkellä hän opiskelee myös tradenomin koulutusohjelmassa.

Hirvosella on työkokemusta takana yli 20 vuoden ajalta sekä putkiasentajan, että työnjohdon työtehtävistä. Hän aloitti uransa aikoinaan putkiasentajana Kaariputki Oy:ssä, josta hän siirtyi Suomen Talotekniikka Oy:lle vuonna 2011. Hirvonen viihtyi Suomen Talotekniikka Oy:ssä yli kymmenen vuoden ajan, jossa hänen urapolkunsa sisälsi putkiasentajan, työnjohtajan, projektipäällikön ja asennuspäällikön työtehtäviä.

– Kaariputki ostettiin aikoinaan EMC:lle, eli nykyiselle Assemblinille, josta siirryin Suomen Talotekniikkaan. Eli periaatteessa palaan takaisin juuri siihen yhtiöön, mistä olen LVI-urani aloittanut. Tosin hiukan eri tehtäviin, toteaa Matti Hirvonen pilke silmäkulmassa.

Assemblinilla Hirvosen vastuualueisiin kuuluu pääkaupunkiseudun LV-urakointi. Helsingin putkiurakoinnissa työskentelee yli 30 asentajaa ja kahdeksan projekti-, hankinta- ja laskentahenkilöä. Tällä hetkellä yksikkö toteuttaa muun muassa Kalasataman 98 metrisen tornitalo Vision ja Finlandia-talon LV-urakoita.

– Odotan innolla, että pääsen antamaan oman panokseni tämän yrityksen toimintaan. Yhdessä tekemällä me teemme tästä entistä paremman yrityksen niin asiakkaille kuin meidän työntekijöillemme, toteaa Hirvonen.

– Matti on erittäin kokenut ja osaava LV-alan ammattilainen. Matti pystyy omalla ammattitaidolla ja rauhallisella persoonallaan tuomaan LV-yksikköön osaamista, tukea ja vahvistamaan LV-yksikköä myös tulevaisuuden tarpeita varten. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Matin LV-yksikönpäälliköksi meille, kertoo Assemblinin Helsingin urakoinnin aluejohtaja Mika Toiviainen.

Yhteystiedot


LV-urakointi
Etelä-Suomi
Matti Hirvonen
matti.hirvonen@assemblin.fi
Puh. 044 410 3979

Aluejohtaja
Etelä-Suomi
Mika Toiviainen
mika.toiviainen@assemblin.fi
Puh. 046 923 3872

Assemblin

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.