Joni Ruuskanen Assemblin Oy:lle projektipäälliköksi

Nimitysuutinen

Assemblin Oy on nimittänyt Talotekniikkaurakointiin sähkön projektipäälliköksi Joni Ruuskasen. Ruuskanen saapui Assemblinille Caverion Suomi Oy:stä.

Joni ruuskanen nimitys

Kuva: Joni Ruuskanen Assemblin Oy:lle projektipäälliköksi

AMK Insinööri Joni Ruuskanen on aloittanut työtehtävässään 2.5.2022 ja hän työskentelee Helsingin toimipisteessä. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat työnjohdolliset tehtävät sekä projektien taloudesta, aikataulusta ja laadusta huolehtiminen.

Ruuskanen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Caverionilla sähköurakoinnissa projektipäällikkönä. Ruuskanen on koulutukseltaan myös sähköasentaja ja hänellä on kattava kokemus sekä projekti- että asennustehtävistä.

– On ollut hienoa päästä mukaan tähän Helsingin toimipisteen porukkaan. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään haastavien projektien parissa sekä kehittämään omaa ammattitaitoani ja samalla tuoda omaa osaamistani Assemblinille, toteaa projektipäällikkö Joni Ruuskanen.

– Joni Ruuskanen vahvistaa Helsingin talotekniikkayksikköä rautaisella osaamisellaan sekä rauhallisella työotteellaan – Ruuskanen on loistava lisä meidän tiimiin, kertoo aluejohtaja Antti Pessa.

Lisätietoja


Antti Pessa

Aluejohtaja
antti.pessa@assemblin.fi
Puh. 041 510 6549

Joni Ruuskanen
Projektipäällikkö
joni.ruuskanen@assemblin.fi
Puh. 050 575 3211

Assemblin

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.